Berendezést formáló vendégszeretet

Pici a szálláshely, de nem akarod tele zsúfolni bútorokkal. 

Bemész egy lakberendezési üzletbe, körbenézel. Sok minden tetszik. Vagy összevissza vásárolsz, vagy leblokkolsz és nem veszel semmit. 

Egyedi szálláshelyet szeretnél, de tucat termékeket árusító helyeken nézelődsz. 

Rengeteg az adminisztráció, a napi feladatok beborítanak és már se időd, se energiád a belső kialakításon töprengeni, pedig te is tudod, hogy ez a "termék", amit minden alkalommal megvesznek a vendégeid. Úszol az árral és bevillan: tökre nem ezért kezdtem el ezt az egészet! 

Én akartam lenni az a kedves házi gazda, aki széles mosollyal várja a vendégeit! Akinek van ideje beszélgetni, megkérdezni, hogy miért épp ide jöttek, mi történik velük az életükben és hova tartanak. Akitől a pár napos tartózkodás után úgy távoznak a vendégek, hogy biztosítják róla, jövőre visszatérnek. Te pedig emlékszel a nevükre. A történetükre. És tudod, hogy valóban jól érezték itt magukat. Nem kérdés, hogy ajánlani fognak és vissza fognak térni hozzád. Mert itt megkapták, amire vágytak: a vendégszeretetet. 

Nem görcsölsz már, hiszen listád van ezekből a visszatérő vendégekből. Te tisztában vagy a vendégeid igényeivel? Kipróbáltad már, hogy milyen több napot is eltölteni a saját a szálláshelyeden? Hány pontot adnál önmagadnak a tárolásra, funkciókra, esztétikára? Milyen módokon nyilvánul meg a szálláshelyeden a vendégszeretet? 

1. videó időtartama: 1:57:21 perc

Megrendelem a "Berendezést formáló vendégszeretet" című online kurzust, melynek ára 4 990 Ft! 

Mi történik, miután elküldted a megrendélesedet?

A szíves megértésedet kérem, ugyanis a rendszer még nem automatizált, így manuálisan kezelem a megrendelésedet.

A megrendelésed leadását követően (legkésőbb 3 munkanapon belül) a megadott adataidra megtörténik a számla kiállítása, ami az általad megadott email címre kerül kiküldésre.

A számla kiegyenlítését követően, emailben elküldésre kerül a videó.

Bármilyen felmerülő kérdésed van, írj nekem az eva@gyetvaidesign.hu email címre!