A megfoghatatlanból megfogható:

vágyak, érzések vászonra sűrítve

Nehezen kaptam levegőt, elzsibbadtak a végtagjaim. Egyetlen gondolat járt a fejemben: megint le fog bénulni az arcom. Nem akarom azt a hercehurcát megint. Kórház, kezelések, kontrasztanyag. Látni a rémisztően félig béna arcomat a tükörben. Egyedül vagyok.

Pánikroham.

Tudtam, hogy az. Azt is tudtam, hogy csak az elmém játszik velem, hiszen fizikailag nem voltam egyedül. Tudtam, hogy én idéztem elő a rohamot a gondolataimmal. És azt is tudtam, hogy dönthetek másképp is. Ennek már három éve.

Feküdtem az ágyban a szüleim házában, szomszéd szobában a két évesem, a válással járó kínzó kudarc lecsendesíthetetlenül a fejemben.

Az a nap fordulópont volt az életemben. Addig minden olyan tökéletesnek tűnt. Papírforma szerint alakult az életem. Talán még irigylésre méltónak se lenne nagyképűség nevezni. 

Ott, akkor a pánikrohamommal, a kudarcommal, a keserűségemmel együtt megfogadtam magamnak, hogy bebizonyítom: minden csak szemléletmód, és döntés kérdése. Leszek én még egyszer újra boldog.

Sokat rajzolgattam a kislányomnak. Megnyugtatott. Elhatároztam, hogy lakberendező leszek, felmondok, és vállalkozást indítok. Megtalálom azt a réspiacot, ami az én egyedi képességeim szerint csak az enyém lesz. És festeni fogok.

Meg is tettem. Mindet. Erről szólt az elmúlt három évem. Persze nem volt ez ennyire egyszerű, de mindenkinek megvannak a maga nehézségei. Az élet maga az út. 

Gyetvai Éva vagyok. Marketing szemléletű szálláshelyfejlesztéssel foglalkozom. Célom a vidéki szálláshelyek vonzóvá tétele, felvirágoztatása, ezáltal pedig a fenntartható turizmus térnyerésének elősegítése. Lakberendezőként, idegenforgalmi közgazdászként, vállalkozásfejlesztőként.

Azokat a dolgokat keresem, amik boldoggá, szabaddá tesznek, és lehetővé teszik, hogy mélyeket tudjak lélegezni. A lélegzetvételek nagyon fontosak. Ezt megtapasztaltam a pánikroham alatt.

A neten böngészve találtam meg Vishen Lakhianit, és a 6 szakaszból álló meditációját. Nyugodtan mondhatom, hogy megváltoztatta az életem. Elkötelezett híve vagyok a meditációnak azóta is. Fantasztikus eszköz! 

Számomra a festés is meditáció. Szeretem a festés folyamatát, és nagyon szeretem, amikor körülvesznek a kész alkotásaim. Szeretem csak úgy nézegetni őket. Mindig mást veszek észre rajtuk. Olyanok, mint egy jó könyv: minden alkalommal, amikor újraolvasom, valami új ragadja meg a figyelmemet. Az, ami éppen akkor fontos a számomra. 

Eleinte azt hittem, csak engem nyugtatnak meg, de rájöttem, hogy másokra is épp olyan jó hatással vannak, mint rám. 

Nem vagyok képzett festőművész, és nem is akarok az lenni. Lakberendező vagyok, aki szeret festeni, és még annál is jobban szereti kibontakoztatni az élet összefüggéseit. 

Nem festek kérésre, és nem festek kényszerből. A képeim azért születtek meg, mert megmutatkozni kívántak az érzéseim. Minden egyedi, egyszeri, megismételhetetlen.

Az absztrakt szépségét épp abban láttam meg, hogy az sohasem csak az én munkám: elindítom, aztán hagyom, hogy a színek keveredjenek, a víz folyjon, utat találjon, áramoljon. Az utolsó simítások arról szólnak, hogy kiemelem, ami számomra fontos, hangsúlyos, vagy egyszerűen csak szép. Aztán napokig csak gyönyörködöm bennük.  

Itt az ideje, hogy másoknak is örömet adjanak, nyugalmat, és kellemes atmoszférát teremtsenek egy-egy helyiségben. Lakberendezőként tisztában vagyok vele, hogy milyen mély hatással van az ügyfeleim életminőségére, amikor olyan tárgyakkal veszik magukat körül, amik jó érzésekkel töltik el őket. 

Teremtsd meg a vágyaid szerinti életteret, és életminőséget! Tapasztald meg, hogy milyen hatalmas erő rejlik az ember, és környezete kölcsönhatásában!

Kérd a festményt lakberendezési konzultációval! 

-Segítek eldönteni, hogy a festményt hogyan tudod leginkább beilleszteni az otthonod stítlusába, színvilágába.

-Adok néhány tippet, hogy hogyan tudsz egységességet, és harmóniát csempészni a terekbe.

-Átbeszélgetjük, hogy hogyan lesz az élettered a leginkább támogató számodra. 

-Ha úgy érzed, hogy elakadásod van, vagy vannak az otthonodnak olyan területei, amik káoszosak, szívesen segítek néhány gyakorlatias tippel. 

Rendeld meg a festményt, amelyik kellemes érzelmeket vált ki belőled! 

Rendeld meg a festményt lakberendezési konzultációval! A rendelés leadását követően 1-2 munkanapon belül fel fogom venni veled a kapcsolatot, és egyeztetünk egy konzultációs időpontot. 

Köszönöm a megtisztelő bizalmad!