Kapcsolat

Miért írj még ma?

A lakberendezési tervezés, egy hosszabb lélegzetvételű folyamat, ami a tervezés során folyamatosan alakul, pontosodik, apránként mutatja meg magát, idővel bontakozik ki. Egy olyan kreatív munkafolyamat, ami mindkét oldalról, mind a tervező, mint a megbízó oldaláról, ráhangolódást igényel. 

Teljesen személyre szabott szolgáltatás: nincsenek sablonok, hiszen az ingatlanok adottságai, és a megrendelők igényei is eltérőek. Éppen ezért limitáltak a kapacitásaim. Futnak párhuzamosan munkák, de ezek száma megszámlálható. Így minden igyekezetem ellenére nem tudom garantálni, hogy azonnal tudunk kezdeni. 

Hagyj időt magadnak is, hiszen rengeteg nagyon fontos döntést kell meghoznod a projekten belül. Hidd el, meg fogod köszönni magadnak, hogy időben elkezdtél tervezni! 

Segítsek eldönteni, hogy melyik szolgáltatásomra van szükséged és elkészítem az egyedi árajánlatodat!

Küldd el kitöltve ezt az űrlapot! 

Mi történik a kapcsolatfelvétel után? 


  1. Ahhoz, hogy érdemi információt tudjak adni, látnom kell, hogy pontosan miben is kéred a segítségemet. Ha nem én vagyok az embered (statikusra, építészre, kerttervezőre stb. van szükséged), akkor mást fogok ajánlani magam helyett.
  2. Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk! Egyeztetünk egy időpontot, amikor pontosítani tudjuk a feladatot és a részleteket, konzultációs időpontot maximum 20 percben, ez természetesen ingyenes.
  3. A feladat nagyságától, típusától, komplexitásától függően vagy azonnal, vagy megbeszélünk egy személyes konzultációt, és kölcsönös szimpátia esetén,  a konzultációt követően készítem el számodra az egyedi árajánlatot.
  4. Szerződést kötünk és megkezdjük a közös munkát.


Tudnivalók arról, hogy hogyan is dolgozom:


  • Hétköznap 10-17 óráig dolgozom az irodámban, illetve helyszínen.
  • Kisgyerekes anyukaként az időmet rugalmasan osztom be, de a kislányomhoz igazodva.
  • Hétfőnként alapvetően marketing feladatokat végzek (közösségi média jelenlét, hirdetések, szakmai cikkek, stb.), csütörtökönként pedig elsődlegesen a vállalkozásomon dolgozom (tervezés, mérés, szakmai konzultációk, kapcsolatépítés, stb.), így konzultációra elsődlegesen a kedd-szerda-pénteki (vasárnapi) napokat tartom fenn, ebben viszont igyekszem nagyon rugalmas lenni, hiszen a legtöbben munka után, vagy hétvégén tudnak időt szakítani a személyes találkozásra.
  • Az előre egyeztetett személyes konzultációkon kívül hétvégén csak nagyon indokolt esetben dolgozom. 
  • A kapcsolattartás elsődleges módja az email (a pontosság, visszakereshetőség miatt, véletlenül se vesszen el információ), illetve a probléma természetétől függően a Messenger, Viber, vagy telefon beszélgetések. 

Tudj meg rólam és a munkáimról még többet, kövess Instagramon, Facebookon, Youtube-on!

eva@gyetvaidesign.hu

info@gyetvaidesign.hu

+3630/329-5437

Százhalombatta, Kodály Zoltán sétány 14/a.