Kapcsolat

Miért írj még ma?

A lakberendezési tervezés, egy hosszabb lélegzetvételű folyamat, ami a tervezés során folyamatosan alakul, pontosodik, apránként mutatja meg magát, idővel bontakozik ki. Egy olyan kreatív munkafolyamat, ami mindkét oldalról, mind a tervező, mint a megbízó oldaláról, ráhangolódást igényel. 

Teljesen személyre szabott szolgáltatás: nincsenek sablonok, hiszen az ingatlanok adottságai, és a megrendelők igényei is eltérőek. Éppen ezért limitáltak a kapacitásaim. Futnak párhuzamosan munkák, de ezek száma megszámlálható. Így minden igyekezetem ellenére nem tudom garantálni, hogy azonnal tudunk kezdeni. 

Hagyj időt magadnak is, hiszen rengeteg nagyon fontos döntést kell meghoznod a projekten belül. Hidd el, meg fogod köszönni magadnak, hogy időben elkezdtél tervezni! 

Segítsek eldönteni, hogy melyik szolgáltatásomra van szükséged?

Küldd el kitöltve ezt az űrlapot! 

Mi történik a kapcsolatfelvétel után? 


  1. Ahhoz, hogy érdemi információt tudjak adni, látnom kell, hogy pontosan miben is kéred a segítségemet. Ha nem én vagyok az embered (statikusra, építészre, kerttervezőre stb. van szükséged), akkor mást fogok ajánlani magam helyett.
  2. Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk! Egyeztetünk egy időpontot, amikor pontosítani tudjuk a feladatot és a részleteket maximum 20 percben.
  3. A feladat nagyságától, típusától, komplexitásától függően vagy ajánlok egy csomagot a meglévő szolgáltatásaim közül, vagy megbeszélünk egy személyes konzultációt, és kölcsönös szimpátia esetén,  a konzultációt követően elkészítem számodra az egyedi árajánlatot.
  4. Szerződést kötünk és megkezdjük a közös munkát.


Tudnivalók arról, hogy hogyan is dolgozom:


  • Hétköznap 10-17 óráig dolgozom az irodámban, illetve helyszínen.
  • Kisgyerekes anyukaként az időmet rugalmasan osztom be, de a kislányomhoz igazodva.
  • Hétfőnként alapvetően marketing feladatokat végzek (közösségi média jelenlét, hirdetések, szakmai cikkek, stb.), csütörtökönként pedig elsődlegesen a vállalkozásomon dolgozom (tervezés, mérés, szakmai konzultációk, kapcsolatépítés, stb.), így konzultációra elsődlegesen a kedd-szerda-pénteki (vasárnapi) napokat tartom fenn, ebben viszont igyekszem nagyon rugalmas lenni, hiszen a legtöbben munka után, vagy hétvégén tudnak időt szakítani a személyes találkozásra.
  • Az előre egyeztetett személyes konzultációkon kívül hétvégén csak nagyon indokolt esetben dolgozom. 
  • A kapcsolattartás elsődleges módja az email (a pontosság, visszakereshetőség miatt, véletlenül se vesszen el információ), illetve a probléma természetétől függően a Messenger, Viber, vagy telefon beszélgetések. 

Tudj meg rólam és a munkáimról még többet, kövess Instagramon, Facebookon, Youtube-on!

eva@gyetvaidesign.hu

info@gyetvaidesign.hu

+3630/329-5437

Százhalombatta, Kodály Zoltán sétány 14/a.