Airbnb styling Audi mérnököknek (referencia)

2020.10.01

Szinte hihetetlen, hogy tényleg micsoda ereje van annak, ha az ember konkrétan és megingathatatlanul tudja, hogy mit akar! Ez történt velem is idén! Megpróbálom röviden elmesélni!

A decemberemet tudatosan arra használtam, hogy lezárjam a 2019-es évemet, de éreztem, hogy az még, hogy a novemberi üzleti Évtervezőn elkészítettem a 2020-as terveimet, kevés. Valami még hiányzik. Annyira akartam, hogy a 2020-as évem már egy konkrétan, marketing szempontból is jól definiált specializációval induljon, hogy szinte minden gondolatom e körül forgott. Mit csináltam rosszul, mit csináltam jól és mit tudnék még jobban csinálni jövőre? Mi az, amiben kiemelkedően sok tudásom van és mi az, amit akár ingyen is bármikor megcsinálnék akár csak a magam örömére? Ezek és még vagy ezer ilyen kérdés kavargott a fejemben, amikor az üzleti mentorom Csaba (Segítség Vállalkozó Lettem!) javaslatára összegyűjtöttem minden olyan képességem, készségem, amit ez idáig sikerült elsajátítanom, vagy felfedeznem önmagamban. A papírra felkerült a turizmus, a vállalkozásfejlesztés és a lakberendezés. És ekkor hirtelen összeállt minden! Meglett a specializáció! Amiben valóban ügyes lehetek és kiemelkedően sok tudás és tapasztalat halmozódott fel bennem: marketing szemléletű szállás styling! Igen! Ezt bármikor szíves örömest! 

Ahogy mindez megfogalmazódott bennem, megkeresett Fanni, hogy szeretné, ha segítenék berendezni a győri lakásukat, amit külföldi tartózkodásuk alatt szeretnének kiadni.

El se akartam hinni! Egyeztettünk és arra jutottunk, hogy a kiadásra szánt lakás célcsoportja a Győrbe érkező külföldi mérnökök lesznek, akik jellemzően férfiak, így modern stílusú, inkább maszkulin lakást terveztem.  

A legnagyobb gondot a tárolás megoldása jelentette, így végül bekerült egy gardrób szekrény a tükör helyére, illetve egy kisebb komód a hálószobába is.