Bauhaus Women's Night - a nőknek szóló barkács workshopok

2020.02.03

Nem szponzorált bejegyzés!
Egyszerűen csak egy nagyszerű kezdeményezés, amit szeretnék én is népszerűsíteni, mert nagyon hasznosnak találom a Bauhaus által szervezett barkács esteken elsajátítható tudást, illetve ki kell emeljem, hogy a tapasztalataim szerint nagyon jól megszervezett programokról van szó, ahol tényleg azt éreztem: örülnek nekem!

Első alkalommal nagyjából brahiból mentünk el a lakberendezős csoporttársakkal, mert a tanfolyam alatt végig azon viccelődtünk, hogy milyen jó lenne érteni a villanyszereléshez, a gépészethez, a festéshez, a burkoláshoz, meg úgy egyébként minden szakág munkájához. Nekem hatalmas szerencsém van, mert az építőmérnök bátyám révén bármikor eljuthatok megnézni egy-egy építkezést és rengeteget tanulok ezeken az alkalmakon, mégis nagyon megörültem, amikor tudomást szereztem a Women's Night-ról.

Első alkalommal a burkolást választottuk, második alkalommal dekor falpanelek festését. Mindkettő nagy élmény volt!

Szívből ajánlom mindenkinek, aki unja már, hogy a fúróhoz csak a férje érhet, és azoknak, akik szeretnék jobban átlátni, hogy mennyi DIY lehetőséget rejt a lakberendezés magában!

Figyeljétek a Facebook oldalamat (Alkotóház), amint meghirdetik a következőt, én is szólni fogok róla és remélem, hogy a következőn már akár találkozunk is!

Részletek a Bauhaus hivatalos oldalán találhatók!