Home office napirend alapján - podcast szakmai interjú

2020.03.31

"Sokan kerültek most olyan helyzetbe, hogy egyik pillanatról a másikra otthonról kell dolgozniuk. Persze mindig nagy a kezdeti lelkesedés, de utána mindig erős visszaesés jön, hogy Te jó ég, most akkor mit és hogyan kellene csinálni.

Gyetvai Éva, lakberendező, szállás stylinggal foglalkozó szakember, aki segít abban, hogy megtaláljátok a megfelelő arányt a munka, otthon, terek, kapcsolat viszonylatában."

Norbi, a párkapcsolati kovácsmester, aki verhetetlen társtalálásban és ex-visszahódításban. (Ezt persze csak gondolom, mert a konkrétumokról diszkréten hallgat, mint egy igazi, megbízható jó barát.) Norbival egy üzleti mentor csoportba járunk (Segítség vállalkozó lettem!), így volt szerencsém egy hihetetlenül szórakoztató, kedves embert megismerni a személyében, aki mint mindig, most is gondoskodott az oldott hangulatról! Nagyon élveztem az interjút, remélem, lesz még folytatása! Ez úton is köszönöm a lehetőséget!

PODCAST: Szerelmes Hangoskönyv: Home office napirend alapján  

Tekintsünk lehetőségként arra, hogy most beleláthatunk, hogy a másiknak milyenek a hétköznapjai. A feleség is láthatja, hogy a férj mennyit dolgozik, a férj is láthatja, hogy a feleség mennyit dolgozik. Igazándiból a cél közös, hogy mindenki meg tudja csinálni a maga munkáját és ugyanúgy haladjon tovább a családi élet is: amikor érdemben tudnak időt eltölteni a gyerekekkel és ők is egymással. Valójában a kapcsolat elmélyülését is segítheti az, hogy tényleg élesben látjuk, hogy a másiknak milyenek a hétköznapjai, hogy milyen problémákkal kell szembenéznie akár a munkája során, és egy kis megértéssel és segítséggel akár tényleg pozitívan is élhetjük meg ezt a nehéz helyzetet.