Indítsuk be a gazdaságot!

2020.06.03

A kezdeti megtorpanás után végre újra kezd bennem bugyogni az élet! Márciusban az ijedtség hatására szinte semmit sem költöttem. Abban kezdtem el gondolkodni, hogy mik azok az eszközök, tudás, ami már a birtokomban van, amit fel tudok használni. Előkerültek régen vásárolt könyvek, amikre nem volt idő és olyan fejlesztési folyamatok, amikre mindig úgy tekintettem, hogy ha lenne olyan szuper-képességem, amivel úgy tudnám megállítani az időt, hogy rajtam kívül mindenki lefagy, akkor tuti megcsinálnám! És tádáám, sokan lefagytak. Én pedig "leporoltam" a fényképezőgépemet, beültem elé, és elkezdtem videókat készíteni Youtube-ra.

Az elsők annyira bénák voltak, hogy a közvetlen környezetem is csak óvatosan mert bátorítani... (Pedig, ha tudnák, hogy még olyan videók is akadtak bőven, amiket ahogy voltak töröltem azonnal... :))

Az április vége és május eleje viszont már a fejlesztésről szól. Mert szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a gazdaság minél gyorsabban kiengedjen és felébredjen. Készítettem egy fejlesztési bevásárlólistát magamnak. Igyekszem olyan kis vállalkozóktól vásárolni, mint amilyen én magam is vagyok. Mert minden egyes vásárlás egy visszaigazolás, hogy igenis jó úton vagyunk és a megfelelő értékeket képviseljük!

Válassz te is tudatosan! Ne csak értékesíts, fejlessz, vásárolj is! Indítsuk be a körforgást!