Itt tart most a felújítás!

2018.08.31

Kicsit elmaradtam a felújítással kapcsolatos friss hírekkel, úgyhogy most igyekszem ezeket bepótolni! A mester "rövidebb" csúszással, de befejezte a burkolást, a vízszerelést, a villanyszerelést, a gipszkartonozást és átadta a terepet a festőknek, akik máris hatalmas elánnal láttak hozzá a feladathoz! Juhéé!


A legjobban a fürdőszobai csempével vagyok megelégedve, mert a díszítő csempékre ha a fény rávetődik, olyan, mintha apró kis tükrök lennének! Csodaszép! Az előszoba, a folyosó és a konyha azonos burkolatot kapott, így nagyon szép egységet alkot az egész. Világos színű a járólap, faerezet mintával, ezzel is egy kicsit melegebb benyomást nyújtva. 

Az előszobában megszüntettettem (uh, szóval értitek) a régi kaputelefon helyét, amit már ezer éve áthelyeztek egyébként az ajtó mellé. Így keletkezett egy kis tárolórész, ahová vagy Ikeás polcos szekrény, vagy cipős szekrény kerül majd, még nem döntöttem el.  


És ne feledkezzünk meg a wc-ről sem, amiben gyakorlatilag semmi sem maradt a régi.

Már nagyon közel vagyunk a végéhez, alig várom, hogy a festők is végezzenek! Akárhogy is, azért a festés a leglátványosabb része a felújításnak! Egyelőre még a "tájkép csata után" kategóriában vagyunk, de íme erről is pár kép:

Ti terveztek valami felújítást 2018-ra? :) Milyen régóta tervezitek?