Karácsonyi ajándéktippek a Gyetvai Designtól

2020.06.16

Nagyon szeretem a családi szülinapozásokat, amikor összejövünk valamelyikőnknél és finom falatok, trüffeltorták és somlói galuskák felett beszélgetünk az élet nagy dolgairól. A hétvégén is részem volt egy ilyenben, nagynénim szülinapját ültük. A kislányom délutáni alvása miatt mi már a jóllakott, nadrágszíj-feszítő nyüzsgés kellős közepébe érkeztünk meg. A jó hangulatú asztaltársaság fő témája (kisebb, nagyobb sóhajok kíséretében) a "ki, mit kér karácsonyra" örökzöld kérdése volt. 

Az én válaszom erre a kérdésre már régóta megvan, ezért csendesen elrejtek ebbe a bejegyzésbe két dolgot, amire vágyom, hátha idén időben elolvassák az angyalkák...  

Könyv

Locsolókanna

Akik viszont még nem jutottak el gondolatban idáig, azoknak álljon itt néhány tipp, hogy hogyan tudnának hasznos, egyúttal nagyon figyelmes és ami a legfontosabb örömteli ajándékot adni a szeretteiknek.

1. Karácsonyi ajándéktipp: lakberendezési konzultáció 

Mi is az a lakberendezési konzultáció?

A lakberendezési konzultáció során másfél órán keresztül beszélgetünk  a megrendelő konkrét problémáiról. Az, hogy kinek mi okozza a legnagyobb fejtörést, eltérő lehet. Van, akinek a funkciók kialakítása okozza a legnagyobb gondot. Van, aki a színekkel, van, aki a lámpákkal áll hadilábon, van aki a tárolással

Mégis szerintem az otthon kialakításának legnehezebb része, hogy rengeteg döntést kell meghozni viszonylag rövid idő leforgása alatt. Mivel nagy összegű beruházásokról beszélünk, ezért plusz még a "véglegesség" érzésének a terhe is ott nehezedik a vállunkon: "dönts jól, mert az elkövetkezendő tíz évben tuti nem fogunk hozzányúlni"!

Egy-egy ilyen konzultációs alkalom nagyon sokat segíthet abban, hogy tisztuljon a vágyott otthonról kialakult belső kép. Ha pedig tudjuk, mit akarunk, könnyebben tudunk döntéseket hozni. 

A konzultáció eredményeként a felújítók friss szemmel látják a problémáikat, új lendületet nyernek a folytatáshoz. 

Kinek ajánlom?

Szerintem tökéletes ajándék  lehet lakás-, vagy házvásárlás előtt állóknak, új lakás- vagy háztulajdonosoknak. Ha most eszedbe jutott egy szeretted, aki épp arról panaszkodott, hogy kicsi már a gyereknek az ágy, vagy otthonról szeretne dolgozni, de elege van, hogy folyton csak pakolgatja a cuccait, mert nincs egy kialakított kis sarka. Ha valaki elmesélte, hogy jön a baba és szeretné, ha végre elkészülne a pici szobája, vagy ha arról panaszkodott, hogy utál a konyhában lenni, mert nincs átgondolva, semmi fény és még étkező asztaluk sincs. Gondolj arra a szerettedre is, aki albérletbe költözött, de nem érzi ott otthonosan magát.


2. Karácsonyi ajándéktipp: lakberendezési stílustanácsadás


Mi is az a lakberendezési stílustanácsadás? 

Segítek megtalálni a megrendelőhöz legközelebb álló stílust, vagy stílusokat. Ez a szolgáltatás különös jelentőséget nyer akkor, ha a lakberendezés előtt álló pár két tagja két különböző stílusban gondolkodik és nehezen közelítenek egymáshoz. 

Segítek leküzdeni a káoszt: meghatározzuk a stílust (stílusokat), az arra jellemző stílusjegyeket, színeket, anyagokat, textúrákat. 

A megbeszéltek alapján a megrendelő kap 2-3, a stílusának megfelelő hangulati, vagy stílus táblát (moodboardot), továbbá írásban is megkapja a javaslataimat.


Kinek ajánlom?

Olyan ház- vagy lakás vásárlás, esetleg felújítás előtt állóknak, akiknek fontos, hogy az otthonuk őket tükrözze. Akik vágynak az egyediségre és az otthonuk kialakításában meglátják az egyéniségük kiteljesedésének a lehetőségét.


3. DIY- készítsd magad karácsonyi koszorú, vagy ajtókopogtató

Tökéletes ajándék mindazoknak, akik szívesen kreatívkodnak otthon, de kevés a szabadidejük és gondot okoz az alapanyagok beszerzésével tölteni az időt. A készítsd magad csomag lényege, hogy benne van minden hozzávaló, csak egy ragasztópisztoly kell hozzá, és már kezdődhet is a karácsonyra való hangolódás. 

Tökéletes ajándék ügyes kezű barátnőnek, édesanyának, testvérnek (sőt, ha kettőt veszel, akkor meglepheted egy közös karácsonyi készülődéssel töltött délelőttel is)!


A karácsonyi különleges ajánlataimról további információkat a "Webáruház" menüpont alatt találsz! 

Ha bármi kérdésed van, vagy szeretnéd megrendelni a karácsonyi ajándékodat, keress bátran!