Idén karácsra ajándékozz mesés ünnepi hangulatot szeretteid otthonába!

2022.12.09

Egy ajándékutalvánnyi támogatás a nyugodtabb hétköznapokért és egész éven át tartó inspiráló környezetért

Megvásárolható 2022. december 06 - december 23 között

Szeretnél különleges ajándékot adni, de valójában te is tudod, hogy szerettednek nem egy újabb tárgyra van szüksége, hanem sokkal inkább arra, hogy azt érezze, valaki odafigyelt rá egész évben és meghallotta, amikor arról mesélt, hogy nem érzi jól magát a környezetében. 

Arról panaszkodott, hogy nem találja otthon a helyét, minden olyan kaotikus, pedig kétségbeesett szüksége lenne egy kis szegletre, ahol kialakíthatja újra megbillent egyensúlyát, ahová jó hazatérnie és megpihenni, kiszakadni a zajos világ történéseiből. 

Szeretne egy darabkát a világból, ahol minden rendben van, minden a helyén van, szép és harmonikus. Lehet, hogy sütni szeret és számára ez a konyha. Lehet, hogy épp egy szakításból áll fel és a megtépázott nőiességét élné meg egy pipereasztal, vagy gardrób helyiség segítségével. Van, aki olvasókuckóra vágyik, és van, akinek egy jó helyen felállított virágállvány ad újra rendszerességet és a gondoskodás élményét. 

Mindegy, hogy ki, milyen formában kapcsolódik ki, jógázni és meditálni szeret, vagy kirakózni, a személyes tapasztalatom az, hogy hihetetlen energiával tölti az el, amikor annak végre teret enged az életében: meghatározzuk, hogy az otthonán, életén belül hol teremtünk annak teret, és úgy rendezzük be, hogy az hívogató legyen, jó érzéssel töltse el, amikor ott tölti az idejét.


Gyetvai Éva vagyok, közgazdász, lakberendező.  

A lakberendezési tanácsadásaimat követő visszajelzések alapján a támogatásom megnyugvást ad és lelkesedéssel tölti el a hozzám fordulókat. Megmutatom számukra, hogy már néhány apró változtatás is hatalmas különbséget jelenthet a harmonikus összhatás elérésében. A megrendelő végre kap - a hangulati tábláim (moodboard) segítségével szemléltetve- egy konkrét képet arról, hogy mit is szeretne. Beazonosítjuk azt a vágyott enteriőrt, amiben jól érezné magát és a lakberendezői tudásommal segítek rávilágítani azokra a kulcselemekre, amiktől ő maga is meg tudja teremteni önmaga számára ezt a támogató környezetet.


Ez az ajándékutalvány tökéletes választás olyan szerettednek - édesanyádnak, barátnődnek, gyermekednek, feleségednek-, aki épp valamilyen változást él meg az életében és vágya van arra, hogy ezt a változást a környezete is megtámogassa, hogy az minél könnyedebb legyen számára.


Az ajándékutalványokat úgy készítettem el, hogy a megajándékozottnak már ne kelljen rá pluszban fizetnie (lehetősége természetesen lesz rá, amennyiben szeretne majd további szolgáltatásokat is igénybe venni), az minden esetben konkrét eredményt hozó ajándék legyen.

A legnagyobb csomag, ami a "Méz Ajándékutalvány" fantázianevet kapta, tartalmazza egy nagyjából 10m2-es helyiség (például konyha, fürdőszoba, hobbi szoba, home office) megtervezését online.

A munka menete a következő:

A megajándékozott felveszi velem a kapcsolatot és egyeztetünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot egy 30 perc időtartamú online nyitókonzultációra, ami során kicsit megismerjük egymást, felmérem az igényeit, otthona csinosításával kapcsolatos vágyait.

A megbeszélés során megkérem, hogy emailben küldjön el nekem minden, szerinte releváns információt, ami a tervezéshez kapcsolódik: méretezett építészeti alaprajzot (akár kézzel elkészítve), fotókat, videót a meglévő állapotról, inspirációs képeket a vágyott enteriőrről.

Ezt követően elkészítek 2-3 moodboardot (hangulati táblát) személyre szabott ötletekkel, színekkel, formákkal, stílussal, textúrákkal a létrehozni kívánt helyiség tekintetében.

Mindezt egy előre egyeztetett online tanácsadás keretében vázolom számára. Megbeszéljük, hogy mi az, ami tetszik benne, mit szeretne másképp. Segítek kiemelni a kulcselemeket és kialakítjuk azt a design koncepciót, ami a megrendelő számára is kirajzolja a vágyott enteriőr képét.

Felépítem a tervezőszoftveremben (Archline XP belsőépítészeti szoftver) a méretarányos helyiséget és berendezem. Az elsődleges szempont ilyenkor még a funkciók kialakítása, a térszervezés. Ezt követi a design koncepció alapján felépített látványtervek elkészítése és átadása.

A tervezés teljes folyamata aktív online kommunikáción alapul (Zoom segítségéve), azt mindig a megrendelő igényei szerint, az ő keze alá dolgozva alakítom kiegészítve az ötleteimmel és lakberendezői tudásommal, tapasztalataimmal. 

A megrendelő kérése szerint a konzultációkról videó felvételt készítek és a megbeszélést követően a rendelkezésére bocsátom. 


A szolgáltatás eredményeként a megajándékozott kapni fog:


-Egy kristálytiszta képet arról, hogy milyen enteriőrben is érezné most jól magát.

-Ezt moodbordok segítségével szemléltetve láthatóvá teszem számára.

-Az online megbeszéléseink során megkapja a figyelmem és támogatásom. Olyan közeget teremtek számára, amiben szabadon álmodozhat jövőbeni környezetéről és kialakíthatja azt a képet önmagáról, aki megérdemli mindezt.

-Megkapja a tervezett helyiség méretezett alaprajzát, amiről egyértelműen le tudja olvasni, hogy miből, hol, mekkora fér el.

-Látványterveket, amiket aztán megmutathat releváns szakági mestereknek, akik ezáltal könnyebben és pontosabb árajánlatot tudnak számára készíteni.

(A 3., 4. és 5. fotóért köszönet Csondor Ágnes (@csondiagi) fotósnak. Az 5. képen egy nagyon kedves emlékem: Székely Kriszti (@paneltündér) kolléganőmmel a Diego budaörsi bemutató termének nyitó ünnepségén.)

Idén a következő ajándékutalvány csomagokkal tudod meglepni a Szerettedet:

1. "Méz" Ajándékutalvány

Egy, nagyjából 10m2-es helyiség (például konyha, fürdőszoba megtervezése)

30 perc online nyitókonzultáció, igények felmérése

2 moodboard személyre szabott ötletekkel

az elfogadott moodboard alapján vázlat a tér funkcionális szervezéséről

látványtervek

49 900 Ft

2. "Alma" Ajándékutalvány

Nyitóbeszélgetés (telefonon/interneten, 10 perc)

2 x 60 perc online lakberendezési tanácsadás

2 moodboard személyre szabott ötletekkel

24 900 Ft

3. "Dió" Ajándékutalvány 

Nyitóbeszélgetés (telefonon/interneten, 10 perc)

60 perc online lakberendezési tanácsadás

2 moodboard személyre szabott ötletekkel

14 900 Ft 


A szolgáltatásomra megelégedettségi garanciát vállalok. Amennyiben a megajándékozott aktív jelenléte és kommunikációja mellett is úgy érzi, hogy nem tudtam releváns segítséget nyújtani a számára, a szolgáltatás árát visszatérítem.

A szolgáltatásokról a számlát Áfa mentesen magánszemélyek részére áll  módomban kiállítani.


Rendeld meg az ajándékutalvány csomagot a megrendelő form segítségével!


A nyomtatványra kérlek, hogy azt a nevet és címet írd, ami szeretnéd, hogy a számlán szerepeljen.  

A képek csak minták, az ajándékutalványt a vásárlást követően sorszámmal ellátva pdf formátumban fogod emailben megkapni A4-es méretben, amit már csak borítékba kell tenned és ajándékozhatod is a szerettednek.