Mit tartalmaz az árajánlat?

2022.02.22

Minden esetben egyedi árajánlatot készítek rugalmasan, személyre szabottan. Az ingyenes igényfelmérő megbeszélés során megbeszéltek alapján igyekszem legalább két ajánlattal készülni. A lakberendezési tervezés a design koncepció kidolgozásától a látványtervek elkészítéséig terjed, ezen belül egymásra épülő szakaszok határolhatók el. Azt viszont fontos megemlítenem, hogy ezen szakaszok logikailag egymásra épülnek, a sorrendiség nem cserélhető fel.

A lakberendezési tervezés az árajánlat elfogadását és a szerződés megkötését követően kezdődik.

  • Design koncepció kidolgozása: A design koncepció tartalmazza a személyes konzultáció, illetve az általam összeállított írásos kérdéssor segítségével felmért igények, megküldött inspirációs képek és alaprajz alapján a megvalósítani kívánt lakberendezési stílust, vagy stílusokat, a fő- és kiegészítő színeket, jellemző mintákat, alapanyagokat, struktúrákat hangulattervekkel szemléltetve. 


  • Funkcionális térszervezés: Az ingatlan rendelkezésemre bocsátott építészeti méretezett alaprajza szerint 2-3 vázlatot készítek a tér funkcionális szervezéséről és átalakítási terveiről. Ez a gyakorlatias része a munkámnak. Válaszfalakat mozgatunk át, teszünk be, veszünk ki, megváltoztatjuk az ajtónyitás irányát, megváltoztatjuk egy-egy szoba eredeti funkcióját annak érdekében, hogy az leginkább a megrendelő szokásaihoz és igényeihez illeszkedjen.
  • Látványtervek, falnézetek: Végül pedig elkészítem a kiválasztott elképzelés megvalósítását bemutató végleges alaprajzi berendezési tervet (M=1:50) és az egyes helyiségeket bemutató látványterveket (Archline látványtervező programmal készített), valamint a fontos falszakaszokat bemutató falnézeteket elektronikus formában. 


  • Bevásárló lista készítése, beszerzési helyek ajánlása.