Utolsó simítások egy szakember segítségével, vagyis mire jó a Finish styling?

2020.02.01

Érezted már úgy, hogy hiába van "hivatalosan" kész (VÉGRE) a lakás, a ház, mégis olyan élettelen az egész? Hiányzik valami, de olyan megfoghatatlanul... Csak úgy lebeg körülöttünk, hogy örüljünk már, hiszen kész és le van végre a gond, de mégsem megy. Már annyira megszoktuk a folyamatos idegeskedést, hogy talán csak azért nem megy?

Vagy mert annyi energiát öltünk a Pinterest nézegetésbe és mégsem lett olyan átütő az egész, mint amennyire szerettük volna?  

Először mi formáljuk meg a környezetünket, majd visszahat az egész, és a környezetünk formál minket. Nap, mint nap. Ezért nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat otthon, hiszen onnan indulunk el reggel és oda érkezünk meg egy fárasztó nap után. 

Én magam is úgy alakítottam ki a környezetemet, hogy az feltöltsön. Nyugodt természetű ember vagyok, ezért szeretem az energikus színeket. A kislányom szobájába épp ellenkezőleg, nyugalmat sugárzó színeket választottam. Az irodám berendezésénél végre kiélhettem a férfiasabb énemet: indusztriális stílust választottam. Rengeteg olyan tárgy van az otthonunkban, ami stílusában nem feltétlenül illik oda, valamiért mégis kedves számunkra, ezért megtaláltam a helyüket. Az otthonunk is velünk változik, soha sincs igazán "kész".  

A Finish Styling során elküldesz néhány fényképet az otthonodról, én pedig küldök egy kérdéssort, hogy jobban megismerjelek. Megbeszéljük, hogy melyik helyiséget szeretnéd újragondolni, esetleg az egész lakást/házat. 

Közösen kiválasztjuk a hozzád legközelebb álló stílust (vagy stílusokat), színeket, megbeszéljük a stílushoz tartozó jellemző anyagokat, textúrákat. Újragondolunk funkciókat, tárgyakat, textileket. A cél, hogy otthonosabban érezd magad akár a saját, akár bérelt otthonodban.

Keress bátran elérhetőségeim bármelyikén!  

A részletekről tájékozódj a "webáruház" menüpont alatt!

gyetvai_eva@gmail.hu

+36303295437