Márciusi villámakció

"Fogjunk össze"

A márciusi kihívások közös leküzdésére egy különleges villámakcióval készültem a számotokra!

Úgy döntöttem, hogy a legnagyobb segítséget jelen körülmények között azzal tudom biztosítani, hogy a januárban indított, 7 napos Lakberendezési nagytakarítás a szálláshelyeden kihívást, amit eredetileg fizetőssé kívántam tenni, 2021 márciusára ingyenesen elérhetővé teszem a számodra! (Egészen pontosan 2021. április 4-ig!)

Remélem, hogy minél többen élni fogtok ezzel a lehetőséggel!

A kihívás ingyenes elérése alatt, 


2021. március 25 és 2021. április 4. között kivételesen kedvezményes árú egyéni, és csoportos konzultációs lehetőséget kínálok Nektek!


Ezzel szeretném támogatni, hogy minél több formában tapasztalhassuk meg az összefogás erejét!


Milyen témákról konzultálhatunk?

-Újabb láb kiépítésén dolgozol, de nem tudod, hol kezdd el, vagy elakadtál benne, és nem tudod, mi legyen a következő lépés.

-A szálláshely számodra már az a bizonyos második láb, aminek építésén most dolgozol: most kezded, vagy elakadtál.

-Jól jönne egy online megjelenés audit, az a bizonyos külső szem, ami segít eldönteni, hogy mennyire egyértelmű a kommunikációd.

-Ideális vendég meghatározása.

-Online jelenlét, közösségi média kommunikáció, brandépítés.

-Lakberendezési jellegű elakadások.


  • Ha úgy döntesz, hogy szükséged van a másfél órára, ami alatt kizárólag a Te helyzeteddel, és (lakberendezési, online marketing, vállalkozásfejlesztési) problémáddal foglalkozunk, akkor a villámakció időtartama alatt az egyéni konzultáció ára 29 900 Ft helyett, most 24 900 Ft. 

  • Ha összefogtok, és ketten jelentkeztek, akkor a másfél óra időtartamú konzultáció ára fejenként 14 900Ft lesz. Fejenként 45 perc áll majd a rendelkezésetekre, cserébe rengeteg új gondolatot hallhattok egy olyan társatoktól, aki veletek nagyon hasonló helyzetben van.


  • Ha összefogtok, és hárman jelentkeztek, akkor a másfél óra időtartamú konzultáció ára fejenként 9 900 Ft lesz. Fejenként 30 perc áll majd a rendelkezésetekre, cserébe rengeteg új gondolatot hallhattok egy olyan társatoktól, aki veletek nagyon hasonló helyzetben van. 

Kategóriák

Ha kérdésed van, keress bátran az alábbi email címen: eva@gyetvaidesign.hu