Ezeket gondold végig a szálláshelyed felújítása előtt!

Szálláshelyfejlesztési mini-kurzus

Az "Ezeket gondold végig a szálláshelyed felújítása előtt!", egy turizmus-marketing-lakberendezés szempontból átfogó szemléletű, öt modulból álló mini-kurzus kimondottan szálláshely-tulajdonosoknak, akik elkötelezettek a szálláshelyük fejlesztése mellett.

A mini-kurzushoz tartozik egy munkafüzet, ami kérdésekkel segít a jelen állapottól eljutni a kialakítani kívánt végeredmény megálmodásához, vagyis a dizájn-koncepcióhoz.

 • A kurzus célja, hogy a belső kialakítást és dekorációt a szálláshely ideális vendégeinek ízléséhez igazítsuk, ezáltal emelve a vendégelégedettséget, a visszatérő vendégek számát, a kihasználtságot, meghosszabbítva a tartózkodás idejét, növelve a költést.

Honnan az ötlet?

Küldetésem, hogy megmutassam, hogy milyen hatalmas erő rejlik az ember és környezete kölcsönhatásában. 

Ezen dolgozom lakberendezőként, és ezért szeretek utazni is.

Honnan az ötlet?

Küldetésem, hogy megmutassam, hogy milyen hatalmas erő rejlik az ember és környezete kölcsönhatásában. 

Ezen dolgozom lakberendezőként, és ezért szeretek utazni is.

Rengeteg minden változik bennünk is, és körülöttünk is. Változnak az igények és változnak a szokások, elvárások. Rengetegen kényszerültek arra, hogy újraforgalmazzák a célcsoportjukat, hogy kik is azok a vendégek, akiket szívesen látnának a szálláshelyeiken, esetleg új célközönség felé nyitnak. 

A Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció kiírása sokaknak adott újabb lendületet, hogy fejlesztési elképzeléseiket tudatosabb irányba tereljék. 

Ezt a mini-kurzust azért készítettem, hogy segítsek az indulásban, a gondolkodásban, álmodozásban, tervezésben, és a kurzus végére egy kész koncepció-terv legyen a kezedben, aminek segítségével magabiztosabban hozhatsz döntéseket a felújítási munkálatok során. Mert hidd el, rengeteg döntést kell majd meghoznod, viszonylag rövid idő alatt, és válogatott spontán helyzetekben. 

Keveseknek jut eszébe a szálláshely belső tereinek kialakítása, és dekorációja tekintetében, hogy ezek üzleti szempontból mind, mind a termékfejlesztésük része, hiszen végső soron a szálláshely szolgáltatást azok az enteriőrfotók fogják eladni, amik a szálláshelyről készülnek. Ennek tudatában kell és érdemes a lakberendezéssel foglalkozni turisztikai szempontból is! 

Te is szembesültél már ezekkel a problémákkal?

 • A szálláshely berendezéséről vajmi kevés információ van, a legtöbben felesleges nyűgként élik meg, hogy ezzel egyáltalán foglalkozniuk kell(ene). Szép lesz, új lesz, igényes lesz, és ez így elég is.
 • Sokakat megrémít a felújítás gondolata, azt se tudják, mihez nyúljanak.
 • Pont a felújítás végére fogyott el a keret és a dekorációra egészen biztos, hogy nem tudunk sokat költeni.
 • Rászántad végre magad, kutakodsz a Pinteresten, megvetted a Veranda Magazint és beléptél egy csomó lakberendezési témájú Fb csoportba, de a helyett, hogy tisztulna a kép, csak még messzebb kerültél attól. 
 • Nekem nincs időm a tervezéssel pepecselni! Nagyjából, azért tudom, hogy milyet szeretnék.
 • Szuperül megcsinálják a belső tereket, de nem végeztek előtte célcsoportkutatást és pont nem passzol senkihez sem, nagyon réteg és nincs rá kereslet.
 • Mi csak egy egyszerű, vidéki vendégházat szeretnénk, nem botique hotelt! A funkciókat teljesen jól alakítottuk ki, a vendégeink nagy része viszont nem visszatérő vendég. Meg vannak elégedve, jó értékeléseket adnak, de nem áradoznak és nem büszkélkednek vele az oldalaikon, hogy nálunk jártak.

A mini-kurzus segíteni fog abban, hogy

 • megértsd a szálláshely stíluskialakításnak a marketingben elfoglalt helyét, jelentőségét. 
 • enyhüljön benned a lakberendezést láthatatlanul körüllengő "megérinthetetlenség". 
 • kialakíts egy olyan új gondolkodásmódot, ami által lépésről-lépésre fogod látni a feladataidat, és nem fogod azt érezni, hogy ez egy leküzdhetetlen, gigászi munka.
 •  megérted és elfogadod, hogy a dekorációnak milyen nagy jelentősége van marketing szempontból is. 
 • ha lelkiismeretesen végiggondolod a válaszaidat, akkor a mini-kurzus végére látni fogod lelki szemeid előtt a megújult szálláshelyed belső tereit.
 • megértsd és elfogadd a tervezés jelentőségét és az abban rejlő erőt.
 • hogyan érheted el az "én még ilyen fantasztikus helyen sohasem jártam" típusú vendég-véleményeket.

Összességében megígérhetem, hogy sokkal tudatosabb döntéseket fogsz tudni hozni a szálláshelyed dekorációja tekintetében! Levetkőzöd a "majd lesz valahogy" és a "velem csak úgy megtörténnek a dolgok" attitűdöt, és magabiztosan állsz bele az irányító szerepébe.

Segítek, hogy a szemed a célon legyen, és ne vessz el a részletekben! Nagyon sokszor látom azt a hibát, hogy ezerféle részlet-, meg hangulatfotó készül, de a lényeg, az olyan képek, amiken látszódnak a térkapcsolatok, egyértelműen kiderül a felszereltség és magára ismer a célközönség, lemarad. A funkció és az esztétika kéz a kézben kell, hogy járjon! 


Kezdd el ma a terveid kidolgozását és vedd meg ezt az öt modulból álló mini-kurzust!

Miért most?

Jó eséllyel indultál, és remélem, kaptál is a szálláshelyfejlesztési pályázati keretből, így már kevesebb, mint egy fél éved van a felújítási munkálatokra, ráadásul mindezt a lehető legkisebb bevétel kieséssel szeretnéd megcsinálni.

Az én célom, hogy minél több igényes, egyedi és különleges szálláshely szülessen és minél több ember tapasztalhassa meg azt az erőt, amit az ember és környezete kölcsönhatása nyújthat a számára. Az üdülés, a pihenésről és a feltöltődésről, a minőségek megéléséről szóljon. 

Szeretnélek abban támogatni, hogy elérhesd az arra való törekvéseidet, hogy élményt nyújts a vendégeidnek, akik e miatt rendszeresen visszavágynak hozzád.1. Lecke: Mit érdemes tudni a színekről?

18:02 perc

2. Lecke: Hogyan válassz stílust?

20:53 perc3. Lecke: Mit, hol, és hogyan vásárolj?

16:50 perc


4. Lecke: Leggyakrabban elkövetett dekorációs hibák

13:45 perc


5. Lecke: Az a bizonyos WOW-hatás

5:38 perc
"Így dekoráld a szálláshelyed!" mini-kurzus ára: 12 990 Ft

a hozzá tartozó munkafüzetet, melynek értéke 3 000 Ft ajándékba adom

A mini-kurzusra teljes pénz visszafizetési garanciát vállalok!

Amennyiben végignézed az 5 videót, kitöltöd a munkafüzetet és ezek után azt érzed, hogy ez számodra nem volt segítség, csak írsz egy emailt a véleményeddel és én kérdés nélkül visszafizetem a teljes összeget! 

Mi történik, miután elküldted a megrendélesedet?

A szíves megértésedet kérem, ugyanis a rendszer még nem automatizált, így manuálisan kezelem a megrendelésedet.

A megrendelésed leadását követően (legkésőbb 3 munkanapon belül) a megadott adataidra megtörténik a számla kiállítása, ami az általad megadott email címre kerül kiküldésre.

A számla kiegyenlítését követően, emailben elküldésre kerül az öt videó, illetve a munkafüzet.

Bármilyen felmerülő kérdésed van, írj nekem az eva@gyetvaidesign.hu email címre!