Őszi szálláshely stíluskialakítás

szálláshelyfejlesztési csomagajánlatok

Szerettem volna egy olyan fórumot, ahol a turizmusból méltatlanul kifelejtett lakberendezési témával foglalkozhatunk, ezért hoztam létre a Szálláshely styling csoportot a Facebookon. Akkor még nem hittem, hogy ennyi fantasztikus ember gondolkodik hozzám hasonlóan, és tekint a szálláshely üzemeltetésre a maga komplexitásában. 

Minden online kurzusomat áthatja a lakberendezés, turizmus, vállalkozásfejlesztés és önismeret iránti szenvedélyes elköteleződésem. Mérhetetlen öröm számomra, hogy a Facebook csoport létszáma folyamatosan bővül, már több, mint 400 lelkes szálláshely tulajdonos, vagy leendő tulajdonos osztja meg napi szinten a gondolatait, tapasztalatait és élményeit egymással. Fantasztikus élettörténetek, elszánt elhatározások, pislákoló remény. Mindegy, melyik fázisban vagy éppen, a csoportból mindenképpen meríthetsz: ötletet, lelkesedést, támogatást. Számomra ez a csoport annak a bizonyítéka, hogy igenis óriási szükség van a hazai szálláshelyek vendégszeretetére, és azok szeretetközpontú üzemeltetésére mindkét irányból: a vendégek is erre vágynak és azok a szálláshelytulajdonosok is, akik már felismerték, hogy a turizmus számukra nem csak egy megélhetési forma, hanem általa egy teljesen új világ megteremtésére van lehetőségük. 

Minden online kurzusom annak a szálláshely tulajdonosnak szól, aki nyitott az újdonságokra, szeret tanulni és szeret első lenni. Kész elhagyni a kitaposott utat annak érdekében, hogy megalkossa a sajátját. Aki tudja, hogy a munkája révén lehetősége van örömet, pihenést, élményeket adni a vendégeinek. Látja a problémákat, de keresi a megoldásokat. A saját megoldásait. Szereti a szépet, keresi az esztétikát. Keresi önmagában, és ezáltal a szálláshelyében azokat az értékeket, amik különlegessé teszik. Szeret, és tud önállóan dolgozni, dönteni és felelősséget vállalni. 

Ez persze nem jelenti azt, hogy egyedül kell lenned: a kurzusaim mellé biztosítom számodra a támogató, inspiráló közeget a csoportomban.

A legnagyobb vágyam, hogy egy napon a turizmusban annyira alapvető érték legyen a vendégszeretet, hogy ez alapozzon meg minden vállalkozói döntést is. 

Hiszek abban, hogy a szálláshely olyan, mint a  megálmodója. Minél inkább felvállalod önmagad, annál többet tudsz adni a vendégeidnek, és visszatöltekezni is általuk.  

Hiszek abban, hogy a turizmus szektorunk éhezi azokat a nyitott, önmagukat kiteljesíteni szándékozó szakembereket, mint amilyen te is vagy. 

Azért vagyok itt, hogy segítsek neked eddigi tapasztalataimmal. Videós formában rendszereztem őket, hogy könnyebb legyen a feldolgozhatósága, így akár munka közben is hallgathatod. 

De ki vagyok én, és miért is lennél kíváncsi a mondanivalómra? 


Gyetvai Éva vagyok, lakberendező, szálláshely stílustanácsadó.

Az idegenforgalmi közgazdász, vállalkozásfejlesztő és lakberendezési tanulmányaimat ötvözve egy olyan módszert alakítottam ki, ami a belső terek kialakítása és dekorálása során a célcsoport igényeit és szokásait veszi alapul: a célcsoporthoz igazítjuk a belső kialakítást, ezáltal megkönnyítve a pozicionálást és az eladást, elősegítve az ügyfélélmény emelését és végső soron a vendégelégedettséget.

Küldetésem, hogy megmutassam, hogy milyen hatalmas erő rejlik az ember és környezete kölcsönhatásában.

Eddigi tapasztalataim a következő videós kurzusokat inspirálták:


1. Nyaralóból szálláshely

Ebből a videós anyagból rálátást kapsz arra, hogy milyen is az, amikor az embernek saját vállalkozása van, annak legnagyobb szépségeivel és buktatóival együtt.

A videós anyagok végére egészen biztosan meg fog születni benned a döntés: legyen-e szálláshely a nyaralóból.

1. videó: Nyaralóból szálláshely, a vállalkozás lelki oldala

Időtartama: 31:05 perc

2. videó: Nyaralóból szálláshely, a vállalkozás racionális oldala

Időtartama: 1:14:37 perc


2. Ezeket gondold végig a szálláshelyed felújítása előtt!

Ezek a videók segíteni fognak abban, hogy

  • megértsd a szálláshely stíluskialakításnak a marketingben elfoglalt helyét, jelentőségét.
  • enyhüljön benned a lakberendezést láthatatlanul körüllengő "megérinthetetlenség".
  • kialakíts egy olyan új gondolkodásmódot, ami által lépésről-lépésre fogod látni a feladataidat, és nem fogod azt érezni, hogy ez egy leküzdhetetlen, gigászi munka.
  • megérted és elfogadod, hogy a dekorációnak milyen nagy jelentősége van marketing szempontból is.
  • ha lelkiismeretesen végiggondolod a válaszaidat, akkor a mini-kurzus végére látni fogod lelki szemeid előtt a szálláshelyed belső tereit.
  • megértsd és elfogadd a tervezés jelentőségét és az abban rejlő erőt.
  • hogyan érheted el az "én még ilyen fantasztikus helyen sohasem jártam" típusú vendég-véleményeket.

A mini-kurzushoz tartozik egy munkafüzet, ami kérdésekkel segít a jelen állapottól eljutni a kialakítani kívánt végeredmény megálmodásához, vagyis a dizájn-koncepcióhoz.

  • A kurzus célja, hogy a belső kialakítást és dekorációt a szálláshely ideális vendégeinek ízléséhez igazítsuk, ezáltal emelve a vendégelégedettséget, a visszatérő vendégek számát, a kihasználtságot, meghosszabbítva a tartózkodás idejét, növelve a költést.

1. Lecke: Mit érdemes tudni a színekről?

18:02 perc

2. Lecke: Hogyan válassz stílust?

20:53 perc

3. Lecke: Mit, hol, és hogyan vásárolj?

16:50 perc

4. Lecke: Leggyakrabban elkövetett dekorációs hibák

13:45 perc

5. Lecke: Az a bizonyos WOW-hatás

5:38 perc


3. Vidéki idill megteremtése

Abban kíván segítséget nyújtani, hogy könnyedén tudd megteremteni azt a vidéki idillt, amire a vendégeid vágynak.

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen képzeljük el a vidéki idillt. Abban azonban talán egyetértünk, hogy a vidéki idill, egy életérzés.

Van, akinek az a skandináv egyszerűség, van, akinek a vintage, a farmhouse, a mediterrán, vagy az indusztriális stílus, és persze olyan is van, aki a tájegységre jellemző tájház jelleget próbálná ki szívesen. A vidéki idill sokféleképpen nyilvánulhat meg. Számomra a vidéki idill nem egy konkrét stílus, inkább az általuk képviselt értékek azok, amik közösek: a tradíció, a kézzel készített tárgyak, a természet tisztelete, a lelassulás, a vendégszeretet fontossága. El kell döntenünk, hogy milyen hangulatot szeretnénk megteremteni és milyen értékek mentén.

Hangulatot lakberendezési szempontból leginkább dekorációkkal tudunk elérni, formálni, ezek azok az utolsó mozzanatok, amik érzésekkel töltik meg a teret. Fontos, hogy minél több érzékszervre hassunk, lehetőleg egyszerre, és lehetőleg valamilyen tevékenységet sugalmazzunk velük, amit az ideális vendégünk is szívesen csinálna (olvasósarok, kerékpár a falnak támasztva, evés, ivás, stb.). Mindezeket persze megkönnyíti a lakberendezési, színelméleti szabályszerűségek ismerete, és betartása. Ezért is hívtam életre ezt az online kurzust.

A szálláshelyed megteremtésével egy olyan világ kialakítására van lehetőséged, ahol vendégeid kényelemben, biztonságban, otthonosan érzik magukat, és élményekkel gazdagodva, feltöltődve térhetnek onnan haza.

Magával ragadó ügyfélélményre vágysz? Magas vendégelégedettségre, kiváló visszajelzésekre, és visszatérő vendégekre? Keresed az utad az egyediséghez?

Hiszem, hogy minden szálláshelyben, és tulajdonosában ott rejlik az az egyediség, az a különleges adottság, amivel felejthetetlenné tudja tenni a szálláshelyét, vendégei számára élménnyé az ott tartózkodást. Mi kell az egyediséghez? Hogy tisztában légy a szálláshelyed értékeivel, és azzal, hogy mit tud nyújtani a vendégeidnek. Ha ezek megvannak, akkor pedig minden létező formában ezeket az értékeket képviseld, kommunikáld.

Te felismerted már az online marketingben rejlő lehetőségeket? A világ változása révén felértékelődött a belföldi turizmus. Egyre többen keresik a belföldi pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket.

Neked is feltűnt, hogy a szálláshely kereső csoportokban egyre gyakrabban tesznek fel hangulatfotókat a szálláshely keresők azzal a szöveggel, hogy "ilyen hangulatú helyet keresek bárhol"? Te tudod, hogy az a hangulat mivel érhető el? Meg tudod szólítani az ideális vendégeidet?

Itt nem csak stílusokról és színekről lesz szó (persze ezekről is), hanem arról, hogy hogyan hass minden érzékszervre és hogyan adj szálláshely helyett egy felejthetetlen élményt a hozzád látogató vendégeidnek.

A szolgáltatásodat az értékesítés megkönnyítése érdekében tárgyiasítanod kell: megfoghatóvá tenni a megfoghatatlant. A jobb termék pedig egyértelműen versenyelőnyt biztosít a számodra, hiszen könnyebb eladni.

Te is tudod, hiszen magad is mindennap tapasztalod, hogy az első benyomás mekkora jelentőséggel bír. Egy jó fotó, ami megragadja, és rabul ejti az ideális vendéged tekintetét, felbecsülhetetlen.

A vizualitás kiemelt jelentőséggel bír az életünkben: egy-egy kép, vagy videó több információt, és sokkal könnyebben emészthető formában tud átadni az ideális vendégednek, mint egy írott brossúra, vagy blogbejegyzés.

A legtöbb pihenni vágyó arról panaszkodik, hogy rengeteg hirdetésen kell átrágniuk magukat, mire végre valami "normálisat" találnának. Ennek a válogatásnak a munkáját tudod megspórolni az ideális vendégednek azzal, hogy lépéseket teszel a megszólítása érdekében. Már nem csak ő keres téged, hanem te is őt. A kurzus segít abban, hogy könnyebben és gyorsabban tudd kiadni a szálláshelyed, hiszen a vizuális kommunikációddal lerövidíted a keresési időt.

A kurzus során részletesen megosztom veled azon stílusok jellemzőit, dekorációs praktikákat, amik a leginkább alkalmasak a vidéki miliő megteremtésére.Ennek az anyagnak a segítségével pár óra alatt átfogó képet kapsz arról, hogy most hol tartasz és úgy mész tovább, hogy tudod, milyen lépéseket kell megtenned a kívánt eredményed eléréséhez!

Kinek éri meg ezzel foglalkozni?

A szálláshelyek kínálata színes, a minőség változékony. Összességében elmondható, hogy egy stílusosan felkészített szálláshely még mindig könnyen ki tud tűnni a hirdetések közül.

Felújítás, vagy dekorálás? A felújítás komolyabb, egy értéknövelő beruházás, míg a dekorálás nagyságrendekkel kisebb összeg lehet (bekerülési érték max. 5%-a). Összességében elmondható, hogy már akár egy minimális dekorációra fordított pénz, idő, energia ráfordítással is hatalmas, látványos változás érhető el. Gondolj bele: a kurzus ára néhány vendégéjszaka alatt megtérül neked!

A szálláshely stíluskialakításánál fontos, hogy az otthonos legyen, de ne túl személyes. A cél, hogy a kínálat színvonalát a kereslet igényeihez igazítsuk: a szálláshelyedet az ideális vendégeidhez.

A kurzus során részletesen megosztom veled azon stílusok jellemzőit, dekorációs praktikákat, amik a leginkább alkalmasak a vidéki miliő megteremtésére.

Lásd magad, ahogy büszkén tárod nagyra az ajtót a vendégeid előtt! Lásd magad, ahogyan boldogan olvasod az érzelemgazdag ajánlásokat a felületeiden azzal a záró gondolattal, hogy "ide még egész biztosan visszatérünk"!

Ennek az anyagnak a segítségével pár óra alatt átfogó képet kapsz arról, hogy most hol tartasz és úgy mész tovább, hogy tudod, milyen lépéseket kell megtenned a kívánt eredményed eléréséhez!

1. videó: Turisztikai és lakberendezési trendek

25:01 perc

2. videó: Az ideális vendég

19:10 perc

3. videó: A vidéki idill megteremtésére leginkább alkalmas lakberendezési stílusok

39:34 perc

4. videó: Vidéki idill a dekorációban

1:06:49 perc

+1 videó: 16:39 perc

+2 videó: 15:18 perc 


4. Berendezést formáló vendégszeretet

Rengeteg az adminisztráció, a napi feladatok beborítanak és már se időd, se energiád a belső kialakításon töprengeni, pedig te is tudod, hogy ez a "termék", amit minden alkalommal megvesznek a vendégeid. Úszol az árral és bevillan: tökre nem ezért kezdtem el ezt az egészet!

Én akartam lenni az a kedves házi gazda, aki széles mosollyal várja a vendégeit! Akinek van ideje beszélgetni, megkérdezni, hogy miért épp ide jöttek, mi történik velük az életükben és hova tartanak. Akitől a pár napos tartózkodás után úgy távoznak a vendégek, hogy biztosítják róla, jövőre visszatérnek. Te pedig emlékszel a nevükre. A történetükre. És tudod, hogy valóban jól érezték itt magukat. Nem kérdés, hogy ajánlani fognak és vissza fognak térni hozzád. Mert itt megkapták, amire vágytak: a vendégszeretetet.

Nem görcsölsz már, hiszen listád van ezekből a visszatérő vendégekből. Tisztában vagy a vendégeid igényeivel. Kipróbáltad már, hogy milyen több napot is eltölteni a saját a szálláshelyeden. Pontoztad a teljesítményed a tárolás, funkció, esztétika terén. A szálláshelyed minden apró szegletéből sugárzik a vendégszeretet. 

1. videó időtartama: 1:57:21 perc 


5. Új otthon, új élet - önismereti utazásom története, a lakberendezés lelki oldala

1 videó: 1 óra 49 perc  

Őszi szálláshelyfejlesztési csomagajánlataim

Az ajánlat 2020. október 27-től 2020. november 15-ig él.

Inspirációs csomag

Karriered, eredményeid, saját jövedelmed volt GYES előtt? Vállalkoznál, de még nem vagy biztos abban, hogy mire? Még csak álmodozol arról, hogy egyszer talán saját vendégházad lesz?

Ezt az online anyagot Neked állítottam össze:

Új otthon, új élet

Nyaralóból szálláshely

Ezeket gondold végig a szálláshelyed kialakítása előtt!

Bónusz

2 munkafüzet

Álom vendégház vizualizációs gyakorlat 


Összértéke: 27 870 Ft 

Ára most: 19 990 Ft

Könnyed megvalósító csomag

A legnagyobb vágyam, hogy egy napon a turizmusban annyira alapvető érték legyen a vendégszeretet, hogy ez alapozzon meg minden vállalkozói döntést legyen akár szó a marketingről, a berendezésről, vagy az ügyfélélményről.

Online anyagaimmal segíteni kívánok Neked, hogy megtaláld a szálláshelyed egyediségét, olyat alkoss, amire csak Te vagy képes, a saját, és vendégeid elégedettségére.

A csomag tartalma:

Új otthon, új élet

Nyaralóból szálláshely

Ezeket gondold végig a szálláshelyed kialakítása előtt!

Vidéki idill megteremtése

Berendezést formáló vendégszeretet online kurzusok.


Összértéke: 57 850 Ft

Ára most: 39 990 Ft

Turisztikai innovátor csomag

Minden online kurzusom annak a szálláshely tulajdonosnak szól, aki nyitott az újdonságokra, szeret tanulni és szeret első lenni. Kész elhagyni a kitaposott utat annak érdekében, hogy megalkossa a sajátját.

A csomag tartalma megegyezik a Könnyed megvalósítás csomag elemeivel és kiegészül egy 3 órás személyes konzultációs lehetőséggel:

Nyaralóból szálláshely

Ezeket gondold végig a szálláshelyed kialakítása előtt!

Berendezést formáló vendégszeretet

Vidéki idill megteremtése

Bónusz

Új otthon, új élet

2 munkafüzet

Álom vendégház vizualizációs gyakorlat

Továbbá 3 órányi személyes konzultációs lehetőség.


Összértéke: 147 850 Ft

Ára most: 129 990 Ft

Mi történik, miután elküldted a megrendélesedet?

A szíves megértésedet kérem, ugyanis a rendszer még nem automatizált, így manuálisan kezelem a megrendelésedet.

A megrendelésed leadását követően (legkésőbb 3 munkanapon belül) a megadott adataidra megtörténik a számla kiállítása, ami az általad megadott email címre kerül kiküldésre.

A számla kiegyenlítését követően, emailben elküldésre kerülnek a videók elérhetőségének linkjei, illetve a munkafüzet.

Bármilyen felmerülő kérdésed van, írj nekem az eva@gyetvaidesign.hu email címre!