3 alkalmas komplex konzultáció

Gyetvai Éva vagyok, marketing szemléletű szálláshelyfejlesztéssel foglalkozom. Célom a vidéki szálláshelyek vonzóvá tétele, felvirágoztatása. Lakberendezőként, idegenforgalmi közgazdászként, vállalozásfejlesztőként. 

A módszerem egyedisége a komplex szemléletmódomban rejlik: legfőbb célom, hogy a lakberendezést beemeljem méltó helyére: a szálláshelyek marketing stratégiájába, hiszen a kész enteriőr és a szálláshely egyedi atmoszféráját hangsúlyozó brand fotók azok, amik végső soron eladják a vendégéjszakákat. A berendezésnek ezen túl is óriási szerepe van, hiszen szűrőként is funkcionál (megszólítja az ideális vendéget, kiszűri a nem kívánatosakat), illetve a vendégélmény szerves része.

Küldetésem, hogy megmutassam, hogy milyen hatalmas erő rejlik az ember és környezete kölcsönhatásában. Legyen szó akár lakberendezésről, vagyis az otthonunkról, akár turizmusról, amiben épp az az izgalmas, hogy teljesen új környezetbe helyezhetjük, és próbálhatjuk ki magunkat.

Vásárold meg a 3 x 90 perces online konzultációs lehetőséget, és tárd fel egyedi igényeid, elakadásaid szerint a fejlesztendő területeket.79.000 Ft
Please select variants first