Komplex konzultáció ajándék online kurzusokkal

Vásárold meg a 90 perces online konzultációs lehetőséget, és a konzultáció során feltárt kihívások megoldásához közelebb vivő online kurzust (kurzusokat) megkapod a konzultáció mellé ajándékba. 

Ez számomra azért fontos, mert az online anyagokhoz a legideálisabb felépítést keresem, aminek a kulcsa nálatok van. Szeretném, ha jól strukturált, hasznos, egymásra épülő anyagok születnének, természetesen a kezdőtől, a haladón át, a profiig. A visszajelzéseitek számomra a legnagyobb kincsek ehhez.

Abban az esetben, ha csak lakberendezési tanácsot adok (valakinek az otthonát rendezem be), akkor annak óradíja 15 000 Ft. De be kell vallanom, hogy egyre kevesebb ilyet vállalok, hiszen épp az a "különlegességem", hogy sokkal összetettebb módon tudok segíteni. Mondhatni, 3:1-ben vagyok.

A komplex konzultáció (lakberendezés, marketing, turizmus) díja 29 900 Ft. Most ehhez szeretném ajándékba átnyújtani neked a számodra releváns online anyagaimat. Segítek eldönteni, hogy melyik anyag lesz számodra a leghasznosabb, cserébe pedig csak a visszajelzésedet kérem annak hasznosságáról.

29.900 Ft