Referencia

 

Egy olyan dolgozószobát volt lehetőségem megtervezni, amiben én magam is szívesen kattintgatnám az egeremet. Többször is megkaptam már azt a kérdést, hogy mit csinálok olyankor, ha nem tetszik az az elképzelés, ami a megrendelő fejében él, vagy ha a szerintem totál ronda lenne a végeredmény, ha teljesen a megrendelőre hagyatkoznék.

Aki követi a munkásságomat itt a blogomon, vagy a Facebook oldalamon (Alkotóház néven), az már tudja, hogy rövidtávú kiadásra szánt ingatlanok felkészítésével, stylingjával foglalkozom. A most bemutatott projektben segítségemre volt a kolléganőm Balogh-Biró Csilla (Biró Csilla Home Staging), de muszáj kiemelnem magát a Megrendelőt is, hiszen csodás...

Szinte hihetetlen, hogy tényleg micsoda ereje van annak, ha az ember konkrétan és megingathatatlanul tudja, hogy mit akar! Ez történt velem is idén! Megpróbálom röviden elmesélni!

Nagyon szeretek új emberekkel ismerkedni és nagyon szeretek a munkámról beszélgetni. Sokáig nem értettem, hogy miért van az, hogy sokan kerülik ezt a témát, mintha szégyellni, vagy takargatni kellene. Persze ők lehet, hogy egyszerűen csak nem szeretik a munkájukat, vagy nincsenek megelégedve az életükkel. Na de mindegy is, mert megint elkanyarodok...

Sokan - köztük korábban én sem- nem hisznek abban, hogy ha valami modern és minimalista, az attól még lehet barátságos és otthonos.

A tanfolyami kézi készítésű tervek nagyon szórakoztatóak voltak, de tökéletesen tisztában voltam vele, hogy ahhoz, hogy versenyképes szolgáltatást tudjak biztosítani, ahhoz bizony több kell ennél.