Referencia

 

Egy olyan dolgozószobát volt lehetőségem megtervezni, amiben én magam is szívesen kattintgatnám az egeremet. Többször is megkaptam már azt a kérdést, hogy mit csinálok olyankor, ha nem tetszik az az elképzelés, ami a megrendelő fejében él, vagy ha a szerintem totál ronda lenne a végeredmény, ha teljesen a megrendelőre hagyatkoznék.

Aki követi a munkásságomat itt a blogomon, vagy a Facebook oldalamon (Alkotóház néven), az már tudja, hogy rövidtávú kiadásra szánt ingatlanok felkészítésével, stylingjával foglalkozom. A most bemutatott projektben segítségemre volt a kolléganőm Balogh-Biró Csilla (Biró Csilla Home Staging), de muszáj kiemelnem magát a Megrendelőt is, hiszen csodás...

Szinte hihetetlen, hogy tényleg micsoda ereje van annak, ha az ember konkrétan és megingathatatlanul tudja, hogy mit akar! Ez történt velem is idén! Megpróbálom röviden elmesélni!

A tanfolyami kézi készítésű tervek nagyon szórakoztatóak voltak, de tökéletesen tisztában voltam vele, hogy ahhoz, hogy versenyképes szolgáltatást tudjak biztosítani, ahhoz bizony több kell ennél.

A tanfolyamon leginkább kézzel készítettük el a különféle kreatív projektjeinket. A teljesség igénye nélkül összeszedtem a számomra legkedvesebbeket: