Elmélkedő típus vagyok. Imádok elemezni, értékelni és folyamatosan vizsgálom a környezetemben lévők viselkedését, gondolkodásmódját, és ami a legfontosabb: az érzelmeit. Szinte mindent érzelmi oldalról közelítek meg.

Gyetvai Éva vagyok, lakberendező. Üdvözöllek a blogomon!

Az alapdiplomám szerint közgazdász vagyok idegenforgalom és szálloda szakon. A főiskola alatt a nyári szünetekben Görögországban dolgoztam gyakornokként egy nagy szállodában, majd egy étteremben. A turizmust sok irányból próbáltam megközelíteni, dolgoztam utazási irodában, rendezvényszervező irodában és egy kis szálloda recepcióján is. Imádtam a turisták között lenni! Imádtam azt a felszabadult vidámságot, amiben a napjaik teltek, és örömmel töltött el, hogy a részese lehetek a boldogságuknak. Továbbtanultam, a mesterdiplomám szerint okleveles közgazdász lettem vállalkozásfejlesztés szakon. Ekkor már tudtam, hogy egyszer vállalkozni fogok, csak azt nem, hogy mire. A kislányom érkezése teljesen új perspektívába helyezte az addigi életemet és onnantól kezdve úgy éreztem, hogy jó példát akarok mutatni. Át akarom neki adni azt az összes eszközt, ami addigra már a birtokomba került, ami megkönnyítheti majd a boldogulását az életében. Csodásan elterveztem mindent, amolyan emelkedett (vagy inkább elvarázsolt) lelkiállapotomban és anyai örömmámoromban, de egy józanabb pillanatomban be kellett látnom, hogy a kettőnket körülvevő mesebuborékon kívül már semmi sem emlékeztet arra, amilyennek elképzeltem. Az életünk nem várt fordulatot vett és a párkapcsolati nehézségeink megoldásaként a gyermekem édesapjával a válás mellett döntöttünk.

Élénken él bennem az érzés, ahogyan a kacatjaim között ülök a szüleim pincéjében és próbálom kiemelni a sok ócskaság közül a számomra fontos dolgokat, de nem megy... Már nem tudtam megmondani, hogy ezek közül mi a fontos számomra. Éreztem, hogy a legfőbb dolgom az lesz, hogy újra megismerjem és megszeressem önmagam. Vicces ezt így leírva látni, de nagyon igaz. Akkor, ott a pincében a kupacok között megfogadtam, hogy soha többé nem engedem, hogy ilyen helyzetbe kerüljek.

Ez a legkevésbé sem várt fordulat elindított egy olyan úton, aminek eredményeként eljutottam a küldetésem és az értékrendem megfogalmazásáig.

Miért tartom fontosnak ezzel kezdeni?

Mert hiszek abban, hogy hatalmas erő rejlik az ember és környezete kölcsönhatásában.

A káosz, ami körülvett, hűen tükrözte a bennem zajló káoszt. Ha valaki belátást enged az otthonába, onnantól kezdve nyitott könyvvé válik az élete.

A környezetünk és a vágyott környezetünk komoly eltéréseket mutathat. Utazni is leginkább azért szeretünk, mert kipróbálhatjuk, hogy "úgy" (ahogy ott élnek) milyen lehet. Másképp kialakított környezetre vágyik, aki a stresszből menekül egy kis nyugalomba és másra vágyik, aki az unalmas hétköznapjait akarja valami különlegesebbre lecserélni.

Nos, részben ezért lettem lakberendező. Érdekel a környezetpszichológia és őszintén hiszek abban, hogy a megfelelő környezet pozitív irányba mozdíthatja az életünket.

Te mire vágytál, amikor megvetted az ingatlanodat?

Számomra a legfontosabb értékek a folyamatos tanulás és megújulás, a kreativitás, az alkotás általi értékteremtés és a segítő hozzáállás. Minél következetesebben sikerül ezeket az értékeket közvetítenem feléd, annál könnyebb lesz számodra kapcsolódni hozzám. Ilyen egyszerű az egész. A jó ügyfél pedig nagy áldás.

"Az Alkotóház egy olyan kis menedék, ahová jól esik betérni és elidőzni, ahol alkotás közben lehet feltöltődni, inspirálódni, barátkozni. Leginkább a természetes anyagok és harmonikus formák, a klasszikus és különleges kézműves technikák alkalmazása jellemzi. Az itt készült egyedi tárgyaknak története van. Egyáltalán nem tömegcikk. Környezettudatos is, hiszen újrahasznosít: gyakran alkot a régiből valami újat, valami különlegeset. Nem hivalkodó, de igényes, finoman elegáns, ugyanakkor kedves, olykor játékos és megszólítja az ember szívét-lelkét. De mindenekelőtt a meghittség és otthonosság érzetét kelti, amire vágyunk és amit megteremthetünk mi magunk is a saját otthonunkban."

D. Lívia, Százhalombatta

"Éva nagyon nagy segítség volt számunkra, mivel első házunkat építjük és teljesen el voltunk veszve a rengetegben. Sok-sok kérdés és képnézegetés után teljesen ráérzett a stílusunkra, tudta, hogy mit is szeretnénk és ez alapján állította össze a terveket, teljesen személyre és a mi igényeinkre szabva. Nagyon kedves, türelmes és segítőkész volt, minden kérdésünkre válaszolt."

Karnuts-Takács Zsuzsanna, Csepel

"Éva új elképzelést és dimenziót nyitott a tervezésnél. Olyan ötletei voltak, ami Nekünk soha nem jutott volna eszünkbe. Egy tökéletes, a Mi igényeinkhez igazodó nappalit kaptunk. Köszönjük!"

Finta Benedek, Veresegyház

"Éva sok apró kérdésben irányba helyezett minket, az eltöltött másfél óra alatt számos jó tanácsot, praktikát osztott meg velünk. Hasznosnak éreztük a tanácsadást, könnyebben el tudtunk indulni utána."

Papp Zsófia, Budafok


"Éva munkájával nagyon elégedettek vagyunk. Proaktivan és gondoskodóan fordult a kéréseinkre. Úgy éreztük, hogy nem vagyunk egyszerű esetek, más ízléssel rendelkezünk, de ő kellő türelemmel, szakértelemmel összegyúrta az elképzeléseinket.Segítségével egy harmonikusabb és élhetőbb otthont tudunk teremteni, ami kifejez minket és amiben valóban otthon tudjuk érezni magunkat.Ezúton is köszönjük a segítségedet."

Sánta-Gruz Csilla, Sánta Csaba, Budapest

Hol találkozhattál velem?

Hol találsz meg?

Facebookon: Gyetvai Design, illetve amennyiben turisztikai célú szállásod van, akkor gyere és csatlakozz a Szálláshely Styling csoportomhoz!

Instagramon: gyetvaidesign

Youtube csatorna: Gyetvai Éva  

Kategóriák

Amennyiben úgy érzed, hogy tudnék neked segíteni, vagy kérdésed van, keress bátran!

Telefon: +3630/329-5437

info@gyetvaidesign.hu

eva@gyetvaidesign.hu