Szálláshelyfejlesztés enteriőr-stylinggal

 

A legtöbb szálláshely-tulajdonos most időt szán arra, hogy újragondolja az értékesítési gyakorlatát, új csatornákat keres, vagy a régieket tökéletesíti, új, vagy másik célcsoportokat céloz. Valószínűleg a legtöbben, akik fejlesztésben gondolkodnak, vagy a marketinghez, vagy a szálláshely belső kialakításához nyúlnak.

Gondoltál már a lakberendezésre úgy, mint az arculatod, a branded, vagy az ügyfélélmény egyik elemére? Pedig hidd el, nagyon fontos eleme mindegyiknek.

Szeretnél kitűnni?

Szeretnéd, ha a számodra ideális ügyfelek találnának meg?

Javítanád a kihasználtságot? A konverziót?

Gyetvai Éva vagyok, lakberendező, szálláshely stílustanácsadó.

Az idegenforgalmi közgazdász, vállalkozásfejlesztő és lakberendezési tanulmányaimat ötvözve egy olyan módszert alakítottam ki, ami a belső terek kialakítása és dekorálása során a célcsoport igényeit és szokásait veszi alapul: a célcsoporthoz igazítjuk a belső kialakítást, ezáltal megkönnyítve a pozicionálást és az eladást, elősegítve az ügyfélélmény emelését és végső soron a vendégelégedettséget.

Ez év márciusában hívtam életre a Szálláshely Styling csoportot, ahol hétről hétre gyakorlatias tippekkel, tanácsokkal segítek a turisztikai szálláshely tulajdonosoknak abban, hogy hogyan javítsák a szálláshelyük belső megjelenését, szolgáltatásaik minőségét.

Gyere és csatlakozz te is! 

Légy te is tudatos szálláshelyfejlesztő!

Ne felejtsd el: szálláshely-tulajdonosként a vendégéjszakáidat akarod értékesíteni, de a valóságban az ingatlan maga az a "termék", amire a vendég igent mond! Az első benyomás ereje kritikus az eladás során!

Csoporttagok véleménye a közös munkáról


"Újra és újra végignéztem és hallgattam a videót. Mindig újabb tanácsokat hallottam és láttam. Még többször meg fogom nézni! Nagyon hasznos! Szakmai szemmel és hozzáállással megfogalmaztad azt amit Én csak éreztem. Nagyon sok jó és értékes tanácsot kaptam. Ezeket próbálom alkalmazni. Csillárt is!😊 Célközönséget tökéletesen meghatároztad. Pont ez a két kategória. Nagyon örülök, hogy éltem ezzel a lehetőséggel. Foglak keresni biztosan. Most pedig először szétnézek itthon az örökségek között más szemmel!"

Fazekas Judit szálláshely-tulajdonos

"Nagyon szépen köszönöm! Éreztem, hogy a szőnyeg, ágytakaró cserével sokat javíthatok az összhatáson. Ezt, hogy így bemutattad, most már látom is. Köszönöm. Nagyon tetszik minden, amit javasoltál. Az egységes fa használatban is igazad van. A szőnyeg azért olyan kicsi, mert ezt praktikus takarítani minden vendég után. :) A II-es ház élénk falszíne már eltűnt. :) 4 hétig festettük a karantén alatt. Kellemes krémszínű lett minden helyiség. Egyszóval nagyon köszönöm a segítséget, megfogadom a tanácsokat!"

Papp Lászlóné Ilona szálláshely-tulajdonos

"Átutaltam az összeget és kíváncsian várom a kurzus anyagát. Nagyon tetszenek a youtube-os ismertetőid. Sok tudás és odaadás van bennük: gratulálok! További sikeres tanítást, eredményes munkát kívánok!"

Barta Mónika

"Nagyon hasznos, és sok jó, és új információt kaptam a mini kurzusban a videókból sokat tanultam. A facebook csoportban is sok hasznos információt kapok. Gratulálok, nagyon kedves és közvetlen a stílusa, nagyon szimpatikus ez számomra."

Budaházy Zsuzsanna szállásadó

"Köszönöm szépen a segítséget, megmutattam a család többi tagjának is, mindenkinek tetszik a "terv". Remélem mihamarabb sikerül is megvalósítani. Nekem elsősorban a falburkolatok miatt tetszett nagyon, ez a valós idejű online tervezés, konzultáció. Továbbá a konkrét bútorok, kiegészítők használata. Egyedül a hang, háttérzaj volt kicsit kellemetlen, nem tudom használsz-e külső mikrofont, vagy valami hasonlót, ezt elfelejtettem kérdezni:) A felső szintet még átgondolom,hogy milyen segítségre lenne szükségünk.Köszönöm addig is."

Illés Martin

"Végignéztem a videókat és a munkafüzetet, és szeretném még egyszer megköszönni! Nagyon hasznosnak tartom őket az alapokhoz. Így kezdő, (még) kívülálló szállásadóként, nekem igazából egy nagyon jó megerősítés volt a kurzus, hogy jó az, ahogy nekiláttam, ahogy gondolkodom, pl. a célcsoport kigondolása volt nekem is az első lépésem, a színek kiválasztása, a moodboardok is megvoltak... A gyakori hibákról szóló videót tartottam a legérdekesebbnek talán, hosszabb is lehetett volna :) Jó tipp volt, hogy modellezzünk le, amit csak tudunk. Én speciel a színekről is hallgattam volna többet, de persze azt meg tudom nézni magamnak én is, ahogy mondtad. A munkafüzet pedig tök jól lekövette a videók tartalmát, jó lesz majd pár év múlva visszanézni. :)
Köszönöm még egyszer és jó hétvégét kívánok!"

Simigh Mariann


Nem érdekel, és nincs érzékem a lakberendezéshez, azt akarom, hogy személyre szabottan nekem segíts!

Mikor fogunk tudni jól együttműködni?

Küldetésem, hogy megmutassam, hogy milyen hatalmas erő rejlik az ember és környezete kölcsönhatásában.

Számomra a legfontosabb értékek a

  • folyamatos tanulás és megújulás,
  • a kreativitás,
  • az alkotás általi értékteremtés és
  • a segítő hozzáállás.

Sokat gondolkodtam, hogy én hogyan is tudnék segíteni másoknak. Mit tehetnék én a fenntarthatóságért? És ekkor fogalmazódott meg bennem: létrehozok egy olyan csoportot, aminek tagjai hisznek a felelősségteljes turizmus eszméjében és ezekre támaszkodva szeretnék a szolgáltatásaikat fejleszteni. Amiben én tudok segíteni a turisztikai szálláshelyek tulajdonosainak, az az átfogó szemléletmód turizmus-marketing-lakberendezés szempontból, amivel én rendelkezem és amiben hiszek. Ezért arra gondoltam, hogy bejegyzésekkel és videókkal szeretnélek támogatni, amennyiben te is tudsz ezekkel az értékekkel azonosulni és célod a turisztikai szálláshelyed minőségének fejlesztése.

Lépj be a csoportba! Kérdezz bátran! Kérj segítséget!

Ha elkötelezett vagy a folyamatos fejlődés mellett, ha hiszel a kreativitás fontosságában, ha érzed, hogy a környezetünknek milyen hatalmas hatása van a hétköznapjainkra, akkor egész biztosan köztünk van a helyed!

GYERE ÉS CSATLAKOZZ!

További érdekes tartalmakért nézd a Youtube csatornám SZÁLLÁSHELYFEJLESZTÉSI témájú videóit! 


Bárkinek mesélek arról, hogy lakberendező vagyok, felcsillan a szeme. Ez egy vizuálisan ínycsiklandozó szakma, plusz körbe is lengi egy titokzatosság, egy megérinthetetlenség. Legalábbis én sokáig így gondoltam rá.

A kezdeti megtorpanás után végre újra kezd bennem bugyogni az élet! Márciusban az ijedtség hatására szinte semmit sem költöttem. Abban kezdtem el gondolkodni, hogy mik azok az eszközök, tudás, ami már a birtokomban van, amit fel tudok használni. Előkerültek régen vásárolt könyvek, amikre nem volt idő és olyan fejlesztési folyamatok, amikre mindig...

"Sokan kerültek most olyan helyzetbe, hogy egyik pillanatról a másikra otthonról kell dolgozniuk. Persze mindig nagy a kezdeti lelkesedés, de utána mindig erős visszaesés jön, hogy Te jó ég, most akkor mit és hogyan kellene csinálni.

Ahogy arról már korábban is írtam (IDE kattintva elolvashatod), arra gondoltam, hogy azzal tudnék a legtöbbet segíteni, ha fejlesztési tippekkel szolgálnék azoknak a szálláshely szolgáltatóknak, akik elkötelezettek a fejlődés és a fejlesztés iránt.

Vannak az életben sorsfordító pillanatok és nagy homlokra csapások "basszus, erre eddig miért nem gondoltam" hanghatásokkal. Nekem sok ilyen homlokcsapkodásom volt az elmúlt két évemben. A barátaim már tudják, hogy egy újabb ilyen pillanat sztorija következik, ha úgy kezdem, hogy "megvilágosodtam"!