Szálláshelyfejlesztés enteriőr-stylinggal

 

A legtöbb szálláshely-tulajdonos most időt szán arra, hogy újragondolja az értékesítési gyakorlatát, új csatornákat keres, vagy a régieket tökéletesíti, új, vagy másik célcsoportokat céloz. Valószínűleg a legtöbben, akik fejlesztésben gondolkodnak, vagy a marketinghez, vagy a szálláshely belső kialakításához nyúlnak.

Gondoltál már a lakberendezésre úgy, mint az arculatod, a branded, vagy az ügyfélélmény egyik elemére? Pedig hidd el, nagyon fontos eleme mindegyiknek.

Szeretnél kitűnni?

Szeretnéd, ha a számodra ideális ügyfelek találnának meg?

Javítanád a kihasználtságot? A konverziót?

Gyetvai Éva vagyok, lakberendező, szálláshely stílustanácsadó.

Az idegenforgalmi közgazdász, vállalkozásfejlesztő és lakberendezési tanulmányaimat ötvözve egy olyan módszert alakítottam ki, ami a belső terek kialakítása és dekorálása során a célcsoport igényeit és szokásait veszi alapul: a célcsoporthoz igazítjuk a belső kialakítást, ezáltal megkönnyítve a pozicionálást és az eladást, elősegítve az ügyfélélmény emelését és végső soron a vendégelégedettséget.

Ez év márciusában hívtam életre a Szálláshely Styling csoportot, ahol hétről hétre gyakorlatias tippekkel, tanácsokkal segítek a turisztikai szálláshely tulajdonosoknak abban, hogy hogyan javítsák a szálláshelyük belső megjelenését, szolgáltatásaik minőségét.

Gyere és csatlakozz te is! 

Légy te is tudatos szálláshelyfejlesztő!

Ne felejtsd el: szálláshely-tulajdonosként a vendégéjszakáidat akarod értékesíteni, de a valóságban az ingatlan maga az a "termék", amire a vendég igent mond! Az első benyomás ereje kritikus az eladás során!

Csoporttagok véleménye a közös munkáról


"Újra és újra végignéztem és hallgattam a videót. Mindig újabb tanácsokat hallottam és láttam. Még többször meg fogom nézni! Nagyon hasznos! Szakmai szemmel és hozzáállással megfogalmaztad azt amit Én csak éreztem. Nagyon sok jó és értékes tanácsot kaptam. Ezeket próbálom alkalmazni. Csillárt is!😊 Célközönséget tökéletesen meghatároztad. Pont ez a két kategória. Nagyon örülök, hogy éltem ezzel a lehetőséggel. Foglak keresni biztosan. Most pedig először szétnézek itthon az örökségek között más szemmel!"

Fazekas Judit szálláshely-tulajdonos

"Nagyon szépen köszönöm! Éreztem, hogy a szőnyeg, ágytakaró cserével sokat javíthatok az összhatáson. Ezt, hogy így bemutattad, most már látom is. Köszönöm. Nagyon tetszik minden, amit javasoltál. Az egységes fa használatban is igazad van. A szőnyeg azért olyan kicsi, mert ezt praktikus takarítani minden vendég után. :) A II-es ház élénk falszíne már eltűnt. :) 4 hétig festettük a karantén alatt. Kellemes krémszínű lett minden helyiség. Egyszóval nagyon köszönöm a segítséget, megfogadom a tanácsokat!"

Papp Lászlóné Ilona

Nem érdekel, és nincs érzékem a lakberendezéshez, azt akarom, hogy személyre szabottan nekem segíts!

Válassz a csomag ajánlataim közül, vagy kérj egyedi árajánlatot!

Mikor fogunk tudni jól együttműködni?

Küldetésem, hogy megmutassam, hogy milyen hatalmas erő rejlik az ember és környezete kölcsönhatásában.

Számomra a legfontosabb értékek a

  • folyamatos tanulás és megújulás,
  • a kreativitás,
  • az alkotás általi értékteremtés és
  • a segítő hozzáállás.

Sokat gondolkodtam, hogy én hogyan is tudnék segíteni másoknak. Mit tehetnék én a fenntarthatóságért? És ekkor fogalmazódott meg bennem: létrehozok egy olyan csoportot, aminek tagjai hisznek a felelősségteljes turizmus eszméjében és ezekre támaszkodva szeretnék a szolgáltatásaikat fejleszteni. Amiben én tudok segíteni a turisztikai szálláshelyek tulajdonosainak, az az átfogó szemléletmód turizmus-marketing-lakberendezés szempontból, amivel én rendelkezem és amiben hiszek. Ezért arra gondoltam, hogy bejegyzésekkel és videókkal szeretnélek támogatni, amennyiben te is tudsz ezekkel az értékekkel azonosulni és célod a turisztikai szálláshelyed minőségének fejlesztése.

Lépj be a csoportba! Kérdezz bátran! Kérj segítséget!

Ha elkötelezett vagy a folyamatos fejlődés mellett, ha hiszel a kreativitás fontosságában, ha érzed, hogy a környezetünknek milyen hatalmas hatása van a hétköznapjainkra, akkor egész biztosan köztünk van a helyed!

GYERE ÉS CSATLAKOZZ!

További érdekes tartalmakért nézd a Youtube csatornám SZÁLLÁSHELYFEJLESZTÉSI témájú videóit! 


Furcsa olvasó vagyok. Néha pislogás és pisiszünet nélkül habzsolok egy-egy könyvet. Van, hogy párhuzamosan futtatok többet. És olyan is van, hogy befejezetlenül hever az éjjeli szekrényemen dolga végezetlenül hónapokig. Ez történt Simon Sinek: Kezdd a miérttel! című könyvével is. Egyszerűen akkor még nem voltam kész az infó befogadására. Aztán...

Amikor a karácsonyra, vagy az adventi időszakra gondolok, azonnal egy gyönyörűen megterített ebédlőasztal ugrik be. (Ha ünnepi terítőt kerestek, nagyon jó szívvel ajánlom Katát, aki egyedi méretre is elkészíti számotokra. A vele készített interjúmat IDE kattintva olvashatjátok.)

Amíg huszonévesen a csinos ruhák, menő táskák és cipők voltak számomra a MINDEN, most a harmincas éveimet taposva éppen ezt jelenti számomra a lakberendezés. Évekig dolgoztam rajta, de ma már tökéletesen tudom, hogy melyik boltban kell keresgélnem a hozzám leginkább illő ruhadarabokat, és azt is tökéletesen tudom, melyik bolt teljesen reménytelen...