Vidéki idill megteremtése a szálláshelyeden

Szálláshelyfejlesztési tudástár

"A Vidéki idill megteremtése a szálláshelyeden" egy turizmus-marketing-lakberendezés szempontból átfogó szemléletű, négy részből álló tudástár kimondottan szálláshely-tulajdonosoknak, akik elkötelezettek a szálláshelyük fejlesztése mellett. Abban kíván segítséget nyújtani, hogy hogyan tudod megteremteni azt az igazi vidéki idillt, amire a vendégeid vágynak.

Őszi kirándulások, csendes, forrócsokis elvonulások, utolsó nyárias napsugarak élvezete egy erdei piknikben? Hőlégballonozás? Festés? Tökfaragás?

Észrevetted már, hogy a vendégeid rég nem csak egy helyet keresnek ahol alhatnak? Élményekre vágynak. Olyan élményekre, amiket csak Te tudsz nekik megadni! Olyan világ kialakítására van lehetőséged, ahol kényelemben, puhán, otthonosan érzik magukat és élményekkel gazdagodva térhetnek haza.

Neked is feltűnt, hogy a szálláshely kereső csoportokban egyre gyakrabban tesznek fel hangulatfotókat a szálláshely keresők azzal a szöveggel, hogy "ilyen hangulatú helyet keresek bárhol"? Te tudod, hogy az a hangulat mivel érhető el?

Itt nem csak stílusokról és színekről lesz szó (persze ezekről is), hanem arról, hogy hogyan hass minden érzékszervre és hogyan adj szálláshely helyett egy felejthetetlen élményt a hozzád látogató vendégeidnek.

Rengeteg a feladat, rövid az idő, te pedig csak kapkodsz, és rohansz egyik feladatról a másikra?

Ugye milyen jó lenne, ha pontosan tudnád, hogy mit akarsz? Ha meglennének a fő színeid, a szálláshely stílusa, és tisztában lennél az adott stílus stílusjegyeivel, lakberendezési alapelvekkel? 


Engedd meg, hogy segítsek!


Gyetvai Éva vagyok, lakberendező, turisztikai szakember és vállalkozásfejlesztő. Egy olyan komplex szemléletmódot osztok meg veled ebben a tudásanyagban, ami megkönnyíti a döntéshozatalt számodra a szálláshelyed felújítása, berendezése, dekorálása során. 

Részletesen megosztom veled azon stílusok jellemzőit, dekorációs praktikákat, amik a leginkább alkalmasak a vidéki miliő megteremtésére. 
Lásd magad, ahogy büszkén tárod nagyra az ajtót a vendégeid előtt! Lásd magad, ahogyan boldogan olvasod az érzelemgazdag ajánlásokat a felületeiden azzal a záró gondolattal, hogy "ide még egészen biztosan visszatérünk"!
Definiáljuk újra a vendégszeretet fogalmát együtt!

Ennek az anyagnak a segítségével pár óra alatt átfogó képet kapsz arról, hogy most hol tartasz és úgy mész tovább, hogy tudod, milyen lépéseket kell megtenned a kívánt eredmény eléréséhez!

A figyelmesség és a törődés olyan mozzanatok, amiket az arra nyitott emberek azonnal észrevesznek. Szeretnéd, ha te is egyre több ilyen vendéget tudhatnál magadénak? 

A figyelmesség és a törődés olyan mozzanatok, amiket az arra nyitott emberek azonnal észrevesznek. Szeretnéd, ha te is egyre több ilyen vendéget tudhatnál magadénak? 

Mindig is imádtam a dekorációkat, de amiben a legjobb vagyok, az leginkább a hangulatteremtés. Az engem körülvevő szépség iránti igényem családi tradíció, az örökségem része. Ahogyan a természet szeretete és tisztelete is. Hogyan építsük ezeket bele a szálláshelyünk dekorációjába? Erre a kérdésre több választ is kínálok számodra a Vidéki idill megteremtése keretein belül. 


A vidéki idill megteremtése a következő 4 videóból, illetve az ideális vendég meghatározását segítő munkafüzetből (pdf formátumban) áll:1. videó: Turisztikai és lakberendezési trendek 

25:01 perc


2. videó: Az ideális vendég 

19:10 perc


3. videó: A vidéki idill megteremtésére leginkább alkalmas lakberendezési stílusok 

39:34 perc


4. videó: Vidéki idill a dekorációban 

1:06:49 perc

A kurzus ára: 24 990 Ft
*KORÁN KELŐ KEDVEZMÉNNYEL 2020. október 17. éjfélig 19 990 Ft! 


A kurzusra teljes pénz visszafizetési garanciát vállalok!

Amennyiben végignézed a 4 videót, kitöltöd a munkafüzetet és ezek után azt érzed, hogy ez számodra nem volt segítség, csak írsz egy emailt a véleményeddel és én kérdés nélkül visszafizetem a teljes összeget!  

Megrendelem a "Vidéki idill megteremtése" online kurzust!

Mi történik, miután elküldted a megrendélesedet?

A szíves megértésedet kérem, ugyanis a rendszer még nem automatizált, így manuálisan kezelem a megrendelésedet.

A megrendelésed leadását követően (legkésőbb 3 munkanapon belül) a megadott adataidra megtörténik a számla kiállítása, ami az általad megadott email címre kerül kiküldésre.

A számla kiegyenlítését követően, emailben elküldésre kerül a négy videó, illetve a munkafüzet.

Bármilyen felmerülő kérdésed van, írj nekem az eva@gyetvaidesign.hu email címre!